Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő mitől érzi magát nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mitől érzi magát nőnek a párja mellett?

Figyelt kérdés

2017. febr. 12. 14:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
sose éreztem még magam nőnek :D
2017. febr. 12. 20:44
 12/18 anonim ***** válasza:

"Pedig eléggé úgy hangzik, hogy nem az számít, hogy megnevettet, hozzábújsz, szereted"

Jó persze ezek is számítanak... hogyne számítanának!

De azok is amiket említettem.

Egyszerűsítsük le a végletekig?

Egy férfi legyen vicces, erős, megbízható, felelősségteljes, bátor, kitartó, hűséges, támaszadó.

Egy nő legyen gondoskodó, figyelmes, "ház melegének őrzője", háttér, támogató.

2017. febr. 12. 20:53
 13/18 anonim ***** válasza:

"Pedig eléggé úgy hangzik, hogy nem az számít, hogy megnevettet, hozzábújsz, szereted"

...ja, apropó, jut eszembe, hogy tudsz hozzábújni őszintén, mitől tudod szeretni őszintén?

Ha nem hordozza a férfi tulajdonságokat, ezt meg tudod tenni?

Ha egy nő nem hordozza a női tulajdonságokat, a férfi magához fogja ölelni őt?

2017. febr. 12. 20:55
 14/18 anonim ***** válasza:

"Egy férfi legyen vicces, erős, megbízható, felelősségteljes, bátor, kitartó, hűséges, támaszadó.

Egy nő legyen gondoskodó, figyelmes, "ház melegének őrzője", háttér, támogató."

Ez undorítóan hangzik. Vicces vagyok, megbízható, felelősségteljes, kitartó, hűséges.

A "gondoskodó" szót utálom, mert mindig az jut eszembe, hogy kicseréli valaki a macska alól az almot.

Legyen ő a háttér... ezzel kb elmondtál mindent. Te vagy a főszereplő, ő a mellékember. Ő csak intézze a szarokat, amihez neked nincs kedved.

Hát én ettől nemhogy nőnek, embernek sem érezném magam.

2017. febr. 12. 21:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten főzünk, takarítunk, de mindketten vágunk fát is a nagymamámnak.

Én jól vasalok, a szerelmem jobban hajtogat, ezt meg így osztjuk meg, nem "férfimunka" meg "nőimunka", hanem képességek szerint.

Attól érzem magam vele nőnek, hogy nagyon jó a szex és értékeli, ha szép vagyok.

2017. febr. 12. 22:36
 16/18 anonim ***** válasza:

"Legyen ő a háttér... ezzel kb elmondtál mindent. Te vagy a főszereplő, ő a mellékember. Ő csak intézze a szarokat, amihez neked nincs kedved. "

Nem, nem értjük egymást. Azzal hogy ő a "háttér", egyáltalán nem kisebb a szerepe a kapcsolatban mint nekem. Nem főszereplő vagyok, csak nekem is megvan a saját szerepem, neki is. Egyik sem kevesebb a másiknál.

2017. febr. 13. 07:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Már azt gondoltam, senki se ír le egy fontos momentumot, de a 15ös megtette. Sokan írtak jót, kiegészítem. Ha az ágyban nőket tud vele bánni egy pasi. Kevés kivétellel, még nem szállt ki úgy nő az ágyamból, hogy ne ragyogott volna. És igenis fontos a szex is. Sok nővel nem szabad tutyimutyiskodni...pl Jó neked ez drágám? Hogy csináljam el tudsz igy menni? wááá ez bizonytalan kisfiús. Határozottnak és keménynek kell lenni. Figyelmesnek de könyörtelennek a pasi irányítson a lány érezze, hogy egy férfival van és ő a nő. Ahogy egy klinikai szakpszicológus mondta: ha rendesen fel tud egy férfi izgatni egy nőt akkor azzal szinte bármit megtehet az ágyban. Mondjuk a csókra is ez vonatkozik.
2017. ápr. 23. 20:36
 18/18 anonim ***** válasza:
A szex köztudottan hormonokat szabadít fel.....
2017. ápr. 23. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!