Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavar?

Figyelt kérdés
..,ha épp valami mély dekoltázsú felsőt vesztek fel tapadós nadrággal és a pasik megbámulnak az utcán?? Vagy ez titeket valami elismeréssel tölt el , hogy ennyi pasi nyálcsorgatva megy utánatok vagy néz utánatok. :)
2010. máj. 8. 02:20
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Mivel direkt veszik fel, ezáltal alap, hogy élvezik :)
2010. máj. 8. 02:26
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

Hát engem kifejezetten zavar, ha utcán ismeretlen pasik néznek, főleg ha azért mert vmi szexi van rajtam.

Ha kiöltözök, akkor annak a srácnak öltözik ki, aki tetszik, és nem a 40 éves, kopaszodó, sörhasas pasasnak, akinek kiesik a szeme úgy néz.

Csak sajnos nehéz befolyásolni, hogy ki hogy lásson. Nyári kánikulába nem vehetsz föl kabátot például, hogy ne bámuljanak mire oda érsz ahol a kiszemelt egyéned van.

2010. máj. 8. 03:01
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Azert oltoztok ki, hogy mutassatok magatokat! Ne is filozofaljatok! Ha az annyira aggatna, akkor nem vennetek fel!
2010. máj. 8. 03:13
 4/9 Szesze ***** válasza:
0%
Én magamnak és nem a pasiknak öltözök fel. Csak akkor esik jól ha megbámulnak, ha olyan pasi teszi aki tetszik. 18L
2010. máj. 8. 10:00
 5/9 anonim ***** válasza:

De könyörgöm mi másért öltöznének a lányok szexin, ha nem azért hogy megbámulják őket?

Gondolom, hogy a szűk ruhák nem a legkényelmesebb viseletek közé tartoznak, meg a magassarkúban való tipegés sem egy álom.

2010. máj. 8. 12:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Én utálom, amikor megbámulnak, és nem tudok tenni ellene. Kiöltözni nem szoktam, max. ha valami olyan alkalom van, de akkor is idegesít az a sok nyálcsorgató ember, aki úgy mered az ember lányára, hogy majd' kiesik a szeme.
2010. máj. 8. 12:27
 7/9 Szesze ***** válasza:

Hogy miért öltözünk ki?

Egyszerű....elvárás...ha nem mész kicsípve egy bizonyos alkalomra akkor még jobban megnéznek, hogy ez de trampli. Ráadásul nyáron nektek fiúknak is szabad póló nélkül járkálni, akkor nekünk miért ne szabadna egy kis felsőbe és egy rövidnadrágba...

Tudom, hogy úgy is, jön a szöveg, hogy ha nem akarod, hogy ,megnézzenek akkor ne öltözz ki. De ha nem öltözöl ki, akkor nő számba se vesznek Pedig nagyon zavaró ha mind pedofil megnéz, meg bekacsint, beszól. Viszont jó érzés ha egy olyan pasi néz meg aki tetszik. Azt és legalább is nagyon szeretem.

2010. máj. 8. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Én mint nő elárulom:

-mert egy nőtől a csinosságot várják el

-mert magamnak is tetszeni akarok

- a nőtársaimnak is, tudjátok "verseny":D

-utolsó sorban egy férfinak: szerelmemnek/kedvesemnek/ férjemnek.

szóval a fő indok nem a pasik, ezt csak a pasik képzelik!!!!

Inkább azért, mert a csinosság a nőknél elvárás! Én momentán jobban is érzem magamat, ha csinos vagyok!

26.L

2010. máj. 9. 16:55
 9/9 anonim válasza:
amíg CSAK bámulnak, nem gáz. de hamár fütyül, beszólogat, a száját nyalogatja, közeledni próbál vagy fogdos az túllépi a jóízlés határát.:S mindent a szemnek, semmit a kéznek.:D és fiúúk..tudjuk hogy azt hiszitek körülötettek forog a világ, de NEM (csak) miattatok csináljuk. előttem már szépen felsorolták az indokokat.:D persze vannak ilyen k*rvásabb hajlamú nők is, akk direkt pakolják ki mindenüket, de a többség nem;) báár csajok, azért valamit be kell ismernünk...: mikor tök csini vagy, otthon órkáig készülődtél hogy jól nézz ki, mégiscsak jólesik a férfiak elismerő tekintete..^^ csak hogy egy kicsit növelje az önbizalmadat:D hogy tudd, nem hiába bíbelődtél 2 órán át a hajaddal, és megérte 30 ruhát felpróbálni, hogy végül a legtökéletesebbet vedd meg...:D okéé most mindenki mondogatja hogy meeennyire zavarja, hogy bámulják, de azt hiszem a lelke mélyén minden nő élvezi, hogy csinosnak tartják a pasik..:D én legalábbis így vagyok ezzel.;)
2010. jún. 18. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!