Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves vagy, milyen nemű és mi az ideálod? Cm? Súly?
160-170 cm
Min. 70 kg.
Ne legyen egy izompacsirta,ne legyen vèzna sem.Egy kis pocak,kerek fenèk,szőrös test.Vagy legyen egy jò szakmàja.Pl. vendèglàtòipar vagy legyen valamilyen művèszdiplomàja.Lehet keresztèny vagy ateista,csak szektás ne! Lehet beteg vagy egèszsèges nem számìt! :)
22/N
150-165cm, sötét haj, szemüveg, vékony vagy sportos testalkat, legyen nyitott a viágra.
f37
(igazából már régen nincs ideálom, a testalkathoz ragaszkodom egyedül, de mivel magas vagyok, ezért nem zavar, ha 170+ a lány, a legfontosabb a külső jegyeknél is az, hogy valamit találjak benne ami vonzó, pl az utolsó barátnőm szőke volt, pedig alapjában véve nem a szőke lányokat szúrom ki elsőre, de neki valami gyönyörű mosolya volt)
Most arra kérdezel rá, hogy az itteni válaszolók hány évesek és milyen magasak, vagy, és a leírtakból inkább erre következtetek te valami randihirdetést adtál itt fel?
Mert igényeket fogalmazol meg, nem arra vagy kíváncsi hogy ki milyen.
Így a kérdésed meg baromi értelmetlen.
Külsőre szőke hosszú haj, kék szemek, formás vékony alak, B kosaras mellek, puha idomok, divatosan öltözködő, természetesen/igényesen sminkelő lány. Alacsonyabb nálam (<180cm) azon belül a magasság mindegy, bár 170cm alatt még jobb. Súlya földi körülmények között 470-540 newton között a legideálisabb. (súlyt kért a kérdező...)
Belsőre pedig kedves aranyos, visszahúzódó, szégyenlős, szemérmes, csendes, akin érzem, hogy igazán szeret, és teljesen oda van értem.
21/F
Johan Hegg az ideálom, abszolút minden szempontból, ezzel kb mindent el is mondtam :P Raise your horns!
N
Körülbelül 175-180 cm magas. Átlagos-vékonyabb, arányos testalkat, súlyfelesleg nélkül. Szimmetrikus arc, értelmes tekintet, kicsit borzos haj. Nagyon művelt, tájékozott a kortárs kultúrában, de nem okoskodó. Nyitott a világra, de nem hagyja, hogy a többség irányítsa. Olykor kritikus, de nem fafejű. Egyszerű, tiszta lelkű... Szeretetet adni és fogadni tudó. Szereti a szépet, de nem a szépelgést. Megbízható, szavahihető. A természetes dolgok híve.
27 Nő
Nekem :
185 cm feletti legyen. Nekem szoke hajam kek szemem van, de az idealom barna szemu es sotet haju ;)
Sportos (de ne tul izmos), szőrös, (ne legyen csupasz! Ez meg tinikent sem tetszett csak akkor meg nem tudtam hogy megmondani :D)
Egyszoval legyen normal alkatu ferfias ferfi ahogy Isten teremtette.
Azt nem irom le milyen legyen belsoleg csak roviden: hasonlo erdeklodesi kore es celja legyen mint nekem. (Gyengebbek kedveert: ne mindenben ugyanaz legyen az erdeklodesi kore de legyen par kozos minimum).
Roviden ennyi ;)
30N
27n, 169cm és 55kg. A kedvenc a zöld szem, és 185 körüli magasság.
A párom zöld szemü, és 165cm, de ez legyen a legkisebb "baj". :)
175-185cm magas, átlagos-vékony testalkatú némi izommal. Puha pici poci nem gond, de legyen egy kis karja ne csak két szottyadt ropi lógjon ki belőle.
Kék szemek, borosta, (szemüveg előny), világos barna vagy szőke haj.
Csináljon valamit, tanuljon, dolgozzon, képezze magát, legyen valami célja.
Legyen család orientált, nem kell hogy félév múlva feleségül vegyen és felcsináljon de a későbbi terveiben szerepeljen a házasság és a gyerekek, valamilyen háziállatot is elviselnék.
Ne legyen szektás vagy valláskárosult. Ha eltudja fogadni, hogy engem hidegen hagy a vallás és képes kompromisszumra akkor nem zavar, hogy gyakorolja de engem nem fog extrább vallásgyakorlásra kényszeríteni. (templomba elmegyek alkalmanként ha szeretné, mások esküvője sem zavar de a sajátom nem lesz ott tartva, gyerekeimet nem szeretném megkeresztelni. Evés előtt sem fogok imádkozni stb)
Dolgokra nyitott, nem vall szélsőséges világnézeteket.
Többnyire egészséges. Itt is a szélsőségek zavarnak, pl mély depresszió, súlyos mozgáskorlátozottság.
Ha pókiszonya van, kis asztmája, hiányzik egy ujja vagy biceg az nem probléma.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!