Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MIÉRT foglalt midnen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIÉRT foglalt midnen lány?

Figyelt kérdés
Aki normális, átlagos, stb velem egykorú, mind foglaltak, vagy kevés lány va vagy sok fiú, de mindenkinek akire ráirtam , vagy neten vagy élőben ismerem, mindegyiknek van pára . 24 éves fiú vagyok, se kamaszkoromban sem mai napig sosem volt barátnőm. 6 év is 30 leszek, és még csak kezét sem fogtam egy lánynak. Akkor könyveljem el hogy egyedül leszek ? És ne nőljek fel soha,? Okyan jó lenne egy társsal megosztani, az örömöket , bánatokat, egyszer vagyok fiatal. Kéőbb már késő lesz.
2017. febr. 6. 14:10
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Meg itt is gykn, az van, kir egy lány kérdést hogy szeretne esetleg ismerkedni. Egyből 126 komment. Abból 88an fiúk/srácok. De a kutyáknál, madaraknál, midnen emlősnél és így van, ott is a nőstények döntenek és nem a hímek. Csak sokszor rossz érzés így egyedül lenni, és így telik a fiatalkor. Akik meg szerncsések azok meg becsüljék meg hogy van barátnőjük, ez a vég szavam, a kérdésemhez.
2017. febr. 6. 15:42
 22/25 anonim ***** válasza:
37%

Szemyre szabott level? Ahhha hogyan ha csak par kepet ha feltesz, de egyeb dolgot NEM kepes megosztani magarol? Idopazarlas, mert akarmit irsz, megnezi a kepeid es szevasz. Arra sem meltat, hogy elkuldjon hogy csunya vagy. Max a pozolas es a kiskutyakat szajon puszilgatas megy a tarskereson.

Hagyjuk mar ezt a nehezen elerheto kell a noknek dumat.

Nehezen vagy elerheto? MEGY ES KERES EGY MASIKAT! mert megteheti. Nem szorakoztatod, nem keresed, o nem fog keresni teged, es nem fog a kapcsolatba tenni. Keres olyat, aki dolgozik erte... olyat, akinek nincs mas dolga csak ot a kozeppontba emelni.

Hidd el, 10 eve tolom...mindent pobaltam, meg pszichopata pua technikakat is. Mindenfele novel, es korosztalybol...a harminc felettiek sem kulonbek amugy..

Megalazo, hogyha valaki normalisan kozeledik es nem csak megalazni akarja a not, hanem megkeresni benne azt, amiert tisztelni tudja, az nem eleg. Folyton szorakoztatni kell oket, megfelelni a nevetseges elvarasoknak es az alomvilagukban helyt allni. Ugy, hogy ismerkedesnel ok csak annyit tesznek bele, hogy visszaverik a fenyt.

Nem koszi, idopazarlas es annyi normalis, epitojellegu dolgot tudneek csinalni a vilagban

2017. febr. 6. 16:09
 23/25 A kérdező kommentje:
Előző:agy részében egyetértek veled.
2017. febr. 6. 16:17
 24/25 A kérdező kommentje:
Nagy részében.
2017. febr. 6. 16:17
 25/25 anonim ***** válasza:

Pont ideillik :

[link]

2017. febr. 6. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!