Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Wellness-szállodában mit lehet csinálni egy hétig/hétvégéig?
Olyan gyakori párkapcsolati program, de én el nem tudom képzelni, mi lehet benne annyira népszerű. Egyszer voltunk egy hétvégére a férjemmel, és valahogy nem éreztük át a hangulatát. Mindenféle medencék meg szaunák meg gőzkabinok meg anyámkínják, de ezek azért egy nap alatt megunhatók, nemhogy egy hét alatt....
Ti mit szoktatok csinálni egy wellness-hétvége alatt?
Ugyanazon gondolkodni, mint ami a kérdésben szerepel.
Kétszer voltam, mindkétszer a másik fél kívánságára. Délután odaér az ember, bejelentkezik, kipróbálja a lehetőségeket, aztán másnap kb. ebéd után már rám tör, hogy oké, körülnéztünk meg kipróbáltuk, most már csinálhatnánk valamit vagy mehetnénk haza. :D
Egy hétre én se mennék, de 3 napokra rendszeresen járunk wellnessezni. Végigpróbáljuk az összes hidromasszázst, szaunázunk, közben beszélgetünk.
Döglünk a szálláson, olvasgatunk, kockulunk, szexelünk, elmegyünk vacsorázni - gyakorlatilag ugyanúgy, mint egy otthoni lazulós hétvégén, csak megszakítjuk néha más tevékenységekkel.
Ha meg már nagyon unjuk a semmittevést, akkor elmegyünk sétálni, úszunk egyet, stb.
Ez valóban nem egyhetes program. Én egy kicsit pénzkidobásnak érezném, ha wellness-szállodából járnék kirándulni, a környéket felfedezni, hiszen így nem használnánk ki a lehetőségeket, amiért fizetünk. Ezért inkább többször megyünk rövidebb időszakokra: ha kirándulni vágyunk, akkor olyan helyre megyünk, ahol ez a lehetőség adott, ha meg wellnessezni akarunk, akkor olyan helyre megyünk és azt maximálisan ki is élvezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!