Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek egy olyan sráccal, aki szakmunkából él vagy bolti eladó, esetleg gyorsétteremben dolgozik?

Figyelt kérdés
Tanul, szeretne jobb életed, de jelenleg ilyen munkát talált csak.

2017. febr. 4. 14:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én igen. Ha látom hogy igyekszik. És ha nekem se lenne több vagyonom. Szerintem sokkal jobb, ha együtt teremtjük meg az együtt éles feltételeit, együtt alakítjuk ki az életünket, mint beleülni a készbe.

Bár igaz, ez utóbbi kevésbé strapás, de az előző jobban összekovácsol két embert.

2017. febr. 4. 18:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Amennyiben TÉNYLEG tesz azért, hogy változtasson, igen.

Ha csak mondogatja, hogy "jó lenne..." akkor nem.

2017. febr. 4. 19:38
 13/13 anonim ***** válasza:

A szakmunkával mondjuk nem igazán értem, hogy mi van, vannak 30 fölötti szakmunkás ismerőseim, mind egész jó anyagi színvonalon él, legtöbbnek felesége, gyereke van. Plusz elég tág fogalom azért. A barátom szakmunkás, és imádja, ráadásul nem is keres rosszul, nincs azzal semmi baj.

Bolti eladó is azért lehet többféle, van, amiből simán meg lehet élni, meg nyilván van, amikor kb éhbérért robotolsz állandóan, gyorsétterem ugyanez, hát, itt ezeknél azt gondolnám, hogy le a kalappal, amiért mellette tanul, mert nem mindig ezt szeretné csinálni.

2017. febr. 6. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!