Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti sértőnek éreznétek, ha a pasitok mindig csak "talált" ajándékokat adna nektek?
NAGYON sértőnek érezném. Az cuki, ha amit talál vagy mástól kap odaadja, de ha csak így kapnék tőle dolgokat, akkor úgy érezném, hogy nem vagyok számára fontos.
(Egy 500 Ft-os bizsu karkötőnek vagy egy szál rózsának is tudok örülni, szóval nem arany ékszereket várok el. :D)
Lassan tényleg kötelező lesz minden rohadt ajándékra sunyiban ráírni egy bazi nagy összeget és aztán szándékosan halványan áthúzni...
"Örülni fog majd, aki az ajándékot kapja
Hisz láthatja bárki, hogy 20.000 darabja!"
Én nem rajongok az ajándékozásért, kötelező rossznak érzem. És a legviccesebb, hogy kapni még rosszabb, mint adni.
Mindenkinek adnék egy kis pénzt aztán annyi. Akkor látja mennyit szántam rá, biztos nem lövök mellé, és ha én is ezt kapnám az hasznosabb lenne mint az a sok - később könyörtelenül kidobott/megsemmisített/továbbadott cucc, ami sosem tetszett/volt hasznos.
Meg manapság igényesebb ajándékot venni anyagilag horror. És nem is luxus dolgokra kell gondolni, hanem ami tényleg "ki is néz valahogy/értelme is van" azt ritkán lehet megúszni Szent István alatt. Bóvli szemetet meg olyan rossz érzés venni. Ötlettelen "letudjuk a kötelezőt" dolgot pedig főleg nem. Nem szeretem az ajándékozást. Rosszul érzem magam tőle és szorongok is mikor sor kerül rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!