Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírjam társkeresőre, hogy aspergeres vagyok?
Én sem írnám ki, mert a többségnek fogalma nincs róla, hogy mi ez, és nincs az az isten, hogy bárminek is utánanézzenek, hanem az ismeretlen dolgokat elkönyvelik hülyeségnek, és mész is a levesbe.
Persze fel lehet fogni szűrőként is, csak akkor mindenkit kiszűrsz vele, mert még a kevésbé elvetemültebbje se fog olyat választani a sokból, akinek van valami negatív csengése.
Na meg amúgy is sokféle megjelenési formája lehet a dolognak, és neked az számít, hogy pontosan nálad egyénileg mi is van, hogy viselkedsz, mik a szokatlan dolgaid. Az első benyomáskor pedig ez az egyéniesség nem jön át.
egy valószínűleg aspi 25/F
Egy kolléganőm volt aspergeres állítása szerint, de nekem fel sem tűnt. Szerintem ezt sokan bebeszélik, amúgy is Magyarországon a tanügy híres erről, minden hülyeséget ráfognak a gyerekere, aztán meg szerencsétlenek, évek alatt elsajátítják azt.
De ez egy elég komplex téma és gondolom nem minden meghatározás pontosan illik rád. Szerintem csak vázold fel, mi ami leginkább jellemző.
nem.
a bemutatkozó szöveged nem arra való, hogy az emberek a google-ön művelődjenek.
inkább az igazi kapcsolatokat keresd, úgyis megérzed, kivel érdemes.
egyébként az ilyen kategóriák csalókák. nem kell címkézve élned. mondanak erre sok mindent, szociális fóbia, enyhe autizmus, introvertáltság, krvára mindegy. nem ezzel fogod megfogni vagy eltávolítani az embereket magadtól.
14,
aki úgy gondolja, hogy ő normális, az az én fogalmaim szerint hülye.
egyébként éppen azt javasoltam, hogy ne címkével hirdesse magát, hanem magával. és akkor senkinek nem kell beképzelni semmit .
azzal nem értek egyet, hogy ha szomorú vagy, félsz, vagy valami nehezebben megy, az betegség. viszont nagy terhet senki sem akar magára, csak finoman.
Én nem írnám ki, mert ha nem tudnám, hogy mit jelent az asperger, akkor rágoogleznék, ott meg azért elég sok félreérthető találat van...
Volt aspergeres párom, meg van aspergeres barátom is. Mindketten iszonyatosan rá tudnak néha stresszelni, holott szerintem nem gáz. 1-2 szituációban látszik, hogy máshogy viselkednek, és én épp emiatt az ismerkedés egy későbbi szakaszában mondanám el, és mindenféleképpen szóban (élőben vagy telefonbeszélgetés közben), hogy el tudd magyarázni a saját szavaiddal, hogy mit jelent az asperger, és ne a keresőkben található túlzások meg hülyeségek miatt ítéljenek meg esetlegesen negatívan.
De a legfontosabb: ne parázz rá, 1 évig voltam együtt az aspergeres párommal, és nem az asperger miatt mentünk szét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!