Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon csak arra kellenék neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak arra kellenék neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Nemrégóta el kezdtem ismerkedni egy pasival. (Nagyon kedves, szinte már gyanusan túl kedves. )

Minden tök jól ment, míg fel nem hozta AZT a témát, de mindegy... úgy voltam vele, oké írjunk arról, belementem. Szóval... írtunk egymásnak olyan üzeneteket (meztelen képeket nem küldtünk egymásnak) főleg én írtam neki. Azt mondta élvezte,és hogy azóta is többször gondolt rám úgy. Viszont én úgy veszem észre, hogy csak akkor akar tovább maradni és dumálni, amikor azt akarja. Nem volt sok barátnője, szám szerint 2, viszont nem tudom hihetek e neki... Amúgy is nehezen bízok meg bárkiben is.

Lehet én komplikálom túl a dolgokat, lehet tényleg tetszem neki és vonzónak talál,ezért akarja...mert felnőtt férfi,és szüksége van arra stb., viszont én még szűz vagyok,és cseszettül félek. Ha arra kerül sor,nem akarom egy olyannal elveszteni a szüzességem,aki nem szeretet és csak be*szni akar.

Kérlek segítsetek!

20/L

2017. febr. 2. 00:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor teszteld.

Ne csak a szex legyen a téma, ügyesen válts témát.

Ha másról nem nagyon akar dumálni, akkor annyi.

Ez egyébként még semmit nem jelent, hogy egy cseten perverzkedik.

A való élet más történet.

2017. febr. 2. 03:40
 2/9 TR75 ***** válasza:
94%

Ha már azt írod, hogy "szinte már gyanúsan túl kedves", akkor szerintem te is érzed, hogy valami nem kerek.

Azt írod: "Minden tök jól ment, míg fel nem hozta AZT a témát..." - ez ismét megerősíti azt, hogy ez ellenedre van (legalábbis nincs a kedvedre).

Azok alapján, amiket írsz, szerintem légy óvatos vele.

Azt tudja, hogy szűz vagy? Mert a teperés a részéről akkor könnyen érthető (férfilélek és az ő rejtelmei - vagyis inkább az alsónadrág és az ő rejtelmei).

Sosincs olyan, hogy "késő" elveszteni a szüzességet, de olyan igenis van, hogy "túl korai". Lányoknál meg pláne. Gondolom, nőknél is. Nem mindegy, mikor és kivel (és hol).

Szóval... Hagyd a francba. Az a csávó "fura". Nem feltétlenül rossz értelemben, de a virtuális valóságban könnyű felvenni bármilyen identitást. Ezért jobb valakivel élőben találkozni: sokkal nehezebb teljesen elrejteni a szándékokat.

Na, mindegy is, csak írásban gondolkodtam :-)

2017. febr. 2. 03:43
 3/9 anonim ***** válasza:

A netes ismerkedés kihozza az emberből az ösztönöket, nyilván barátnőt keres, és már a gondolata is izgatja.

Ha azon kombinálsz folyamatosan, hogy jujuj, biztos csak arra kellek neki...akkor az életben nem lesz valakid.

Ha nem akar találkozni, csak így üti el az időtöket, akkor csak szórakozik Veled. Ennyiből ez leszűrhető.

2017. febr. 2. 08:34
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem számítottam annyi pozitív gondolatokra,de tényleg nem is kaptam annyit.:) Mindegy, ki fogom deríteni.:)

Csak azt írtam, amit én szűrtem le, de minden nap keres és sok a közös téma, sokat beszélünk másról is,de furának találtam azt,hogy tovább marad,ha arról lenne szó... Szóval tudni akartam,más hogy látja ezt külső szemmel. Mert nem akarom semmibe beleélni magam. És lehet,hogy csak én érzem azt,hogy túl kedves, ő nem erőlteti, de finoman tapogatózik a témával... És tudja,hogy szűz vagyok.

2017. febr. 2. 08:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a harmadik válaszolónak is. Ebben tényleg igazad van. Habár az elején vagyunk,többször szóba került, hogy mi lesz a továbbiakban...ha eljön az idő, hogy találkozzunk. De mondom,nagyon bizalmatlan ember vagyok, ezért sokszor be is képtelek dolgokat.. Lehet minden rendben, csak én csinálom ezt...
2017. febr. 2. 08:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Hány éves? Gondolom, jóval idősebb. Ez, hogy tudja, hogy szűz vagy, gondolom még jobban mozgatja. Szerintem ez gáz, hogy már az elején a szexre cseten terelget. Nekem az ilyenről mindig az a véleményem, hogy arra utazik, így persze, hogy kedves. Taszít is az ilyen, aki már találkozás előtt ezt csinálja. Ha nem koptatod le, azért vigyázz vele.
2017. febr. 2. 08:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Jav.: cseten terelget a szexre. Bocsi, reggel van még itt.
2017. febr. 2. 08:55
 8/9 anonim ***** válasza:
16%
20 évesen mire vársz? Ez neki is rossz hogy csak kelleted magad mint egy szűzk..va! Már rég el kellett volna veszítened!
2017. febr. 2. 09:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Beszélgess simán olyanról ami neked is kényelmes. A nemi élet vagy annak vágyai se tartozik minden emberre. Arra törekedj jobban érdekelje a személyiséged mint a tested. Ha viszont minden alkalommal naponta felveti mint téma, kvázi az érdekli ugyan hányadik találkozásnál juthattok csak el ágyig hagyd a fenébe. Képet pedig sose rakj netre továbbra se mert az bármikor visszaüthet s leértékel.
2017. febr. 2. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!