Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ha egy srác minden egyes alakalommal mikor tud elkezdi a csípőmet meg a derekam fogdosni és mindíg ha tud hazáig kísér vagy haza visz kocsival de állítólag nem akar semmit mert túl fiatal vagyok hozzá az 5 év korkülnönbséggel?
Figyelt kérdés
2017. febr. 1. 22:52
11/15 anonim válasza:
A derék és csípőfogdosása telibe a szexre utal. Tapasztalatból beszélek, másrészt ha nem akarna semmit nem kísérgetne meg viszegetne haza ezt elhiheted nekem! :)
12/15 anonim válasza:
Szerintem írj privátban és én is hazaviszlek.
13/15 anonim válasza:
Miért nem keresel normális srácot, aki pár dugás után, nem fog lekkocolni?
14/15 anonim válasza:
Miért nem keresel normális srácot, aki pár dugás után, nem fog lekoccolni?
15/15 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy szívesen megdugná az összes lukad. Egyszer. Aztán mehetsz a pi.csába. Arról pedig ne is álmodj, hogy miattad szakít a csajával, úgyhogy ha benne vagy a szexben, akkor utána nem kürtölöd szét mindenkinek, szépen csendben maradsz.
Szóval igen, lehet szex, sőt ahogy elnézlek, lesz is szex. Aztán utána meg pát intetek egymásnak, és többé feléd sem néz. Annyit nyersz vele, hogy eggyel több fa.sz járt benned. Ha neked ez ilyen fontos, akkor a világ minden kincséért ki ne hagyd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!