Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefekszem egy fiúval úgy hogy még nem szeret akkor elveszti az érdeklődését irántam?
Figyelt kérdés
Tetszunk egymásnak minden de én addig úgyse fekszek le vele amíg nem szeret
Meg ha lefekudnek vele így hogy még nem szeret akkor már nem is kellenek neki nem?
2017. febr. 1. 21:39
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy később megszeret, lehet, hogy nem. Ha olyannal fekszel le, aki szeret, akkor sem biztos a holtomiglan, holtodiglan.
2/5 anonim válasza:
Nem ezen mulik, elhagy-e utana vagy sem.
3/5 anonim válasza:
Legtöbbeknél - aki már nem 13 éves - a szex, a jó szex valakivel nagyonis hozzájárul ahhoz, hogy beleszeressen.
4/5 anonim válasza:
Ne agyalj ezen fölöslegesen, inkább csak hagyd, hogy spontán alakuljon, ahogy alakul. Amúgy az hogy beléd szeret e, nem azon múlik, hogy szexeltek e vagy sem.
5/5 anonim válasza:
Tini probléma!
Amúgy meg... sok minden történhet. Szerintem ne feküdj le vele, ha nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!