Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapott már valaki közületek felnőttként nőtől pofont?
@14:36
Ennél az esetnél már valóban jogosabb a pofon, ezt aláírom.
De menjünk mélyebbre: van olyan eset, amikor egy nőnek indokolt megütni egy férfit, ha az gazemberként viselkedik [viszont nem emel kezet az asszonyra].
Mert van olyan eset, amikor a nő húzza ki a gyufát, íme egy történet:
Az ismeretségi körömben fordult elő, hogy az egyik fickó barátnőjét megdugta egy másik 9 alkalommal. Az indok ha jól tudom az volt, hogy a csaj akkoriban vesztette el a szüzességét, és nagyon akarta a szexet. Na, ha itt a hoppon maradt fél azt csinálta volna, hogy lekever egyet a csajnak, akkor valószínű mindenki őt ítélte volna el.
Tehát akkor: ha egy férfinak kontrollálnia kell az indulatait a nők szemétségei ellenére is, mert úgy illik, akkor egy nőtől ez nem várható el jogosan, legyen a fickó bármennyire is egy semmirekellő?
Semmilyen ütés/verés/pofon sem jogos.
Akkor sem, ha nő adja.
A hazug részeg fèrj sem èrdemli meg.
Akkor van rendben, ha a másik kéri.
Nem azt mondtam, hogy jogos, csak azt, hogy jogosabb. A társadalom ugyanis elnézi azt, ha egy nő kikel magából, és lekevert egyet a pasasnak.
Én amondó vagyok, hogy egy férfi nem üthet meg egy nőt, de a nő sem ütheti meg a férfit.
Sose pofoztam meg még férfit.
Normális ember nem verekszik. Pont.
42/N
#18:
Exem is 42 évesen kezdte :-P (#15 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!