Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
15-éves vagyok. Ő 14. Nagyon szeretjük egymást. Azt nem szeretem benne hogy szeret részeg lenni, és inni. A barátnőivel szokott inni.. Kb hónaponta 1-2×. próbálom róla leszoktatni. Mindíg mondom neki hogy hagyja abba, milyen káros, mi történik a szervezetével. Én még sohasem voltam részeg. Milyen tippeket tudtok adni, hogy próbáljam leszoktatni? (((és ne azt irjátok hogy hagyjam ott...stb)))
2010. máj. 6. 22:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Na waze, az ilyen emberek miatt megy el az életkedvem..., akik azt hangoztatják, hogy igyál, meg milyen jó meg mindenkit lenéznek akinek több agya van, mint az átlagnak és nem lóg a többi ócska cafkákkal.. Aztán amikor elhitetik, hogy ha ilyen vagyok nem kellek senkinek.

19 leszek és még nem voltam berúgva. Akinek nem tetszik b@sza meg!!

Barátnőd meg nem érdemel meg! Keress egy normális lányt!

18/l

2010. máj. 7. 01:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Gondoltam írok már egy hasznos választ is, mert a sok idióta még a végén elbizonytalanít.

Először is örömmel hallom, hogy te nem támogatod a részegséget, és hogy szeretnél segíteni a barátnődnek.

Úgy tűnik jóval érettebb vagy nála, és szerencsés lány, hogy ilyen rendes barátja van.

Ha pedig szereted ne add fel. Sajnos van amikor a szeretteink önpusztító életet élnek, de vmi oka ennek mindig van. Lehet, hogy problémái vannak otthon, vagy az iskolában, vagy történt vele vmi. Próbáld kideríteni, hogy miért is iszik, és segíteni azon. Ha mást nem tudsz csinálni, akkor biztosíds róla, hogy te ott vagy neki, szereted, és nincs egyedül. Próbáld elvinni olyan programokra, ahol jól érezheti magát ivás nélkül.

Ha a barátnői miatt iszik, próbáld olyan ismerősöknek bemutatni, olyan baráti körbe bevinni, ahol nem isznak.

De a lényeg, hogy mondd neki, hogy szereted, és hogy neked fáj, hogy bántja önmagát, mert te azt szeretnéd, hogy boldog legyen, téged az tenne boldoggá.

Ha semmi sem segít, akkor felnőtt segítséget kell kérned. Ha úgy érzed a szüleinek elmondani nem megfelelő megoldás, az iskolában mindig van vmi nővérke, vagy vki akivel beszélhetsz. Esetleg nézz utána interneten, vagy kérdezz meg vki felnőttet honnan lehet professzionális segítséget szerezni.

Ne hagyd, hogy a barátnőd tönkretegye az életét.

2010. máj. 7. 04:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!