Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mot csinaltassak neki?
Valentin napra lesz az ajandek , akkor leszunk masfel honaposak .Eddig arra gondoltam hogy valamilyen parnat ,sziveset vagy simat ,viszont rajta lenne egy kozos kepunk, erre azert is gondoltam mert mondta hogy en is adhatnek neki valamit amivel aludjon ,mikor nem alszunk egyutt ( nalam a poloja van) ,a masik otletem pedig horgony karkoto gravirozassal . Nagyon szep paros karkoto , borbol keszult , es mondjuk az ovebe bele graviroztatnam az en nevem ,az enyembe az ovet ,vagy egyeb otletetek van ehhez? :)
Szetintetek melyik lenne a jobb ajandek?
20 éves létedre párnában gondolkodsz? Az max 16-ig eknehx, ha jobb nincs, de utána vérciki.
Feéejtsd ekugye ezeket a nyálas baromságokat, vegyél neki hasznos dolgot, pl.kedvenc sör, whiski, xsoki, valamit, ami a hobbijához passzol, de könyörgöm, ne disztárgyat.
A karkotö még okés, de nézzen ki férfiasan, és a nevedet NE graviroztasd bele, minek?
27n.
A nevet szerintem sem sikeres belegravíroztatni, akkor már inkább csak egy évszámot.
A whiskey viszont jó ötlet, írta valaki.Sokszor lehet pohárral együtt kapni, a whiskeys poharak meg szerintem igazán illenek egy férfihez, mint ahogy maga az ital is.
A suti nem jo otlet ,mert mikor egyutt vagyunk mindig sutunk egyutt vagy en neki valami finomat . A whiskeyt sajna nem szereti :( ugyhogy az is kilove . Itt a karkoto amilyet szeretnek [link] . Most ez eleg nepszeru . Orat hord azt szereti ezert gondolom a karkotovel sem lenne baja .
Ha van meg otletetek legyszi irjatok nyugodtan ! :) koszonom
Szerintem borzasztó giccses gáz ez az anchor, velem is sokszor jött már szembe fészen. Utcán is szoktam látni, 98%-ban üresfejű plázapichákon és a macsóikon. Hacsak ti nem ilyen pár vagytok, akkor nem javaslom.
Én inkább valami különlegesebb programot találnék ki, többet ér, mint egy ilyen jellegű ajándék, főleg a kapcsolatnak ebben a szakaszában, amikor még minden randi különleges. :)
Ezt az Anchort NE! Semmi egyedi nincsen benne.
Akkor menj be egy cserépvárosba, pl., és ott tök jó férfikarkötőket kaphatsz.
Azt meg ne mondd, hogy nincs egy kedvenc piája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!