Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori hogy egy férfi bele szeret a másodikba?

Figyelt kérdés
Mikor a feleseg kb egy hazisarkany és jön egy lány aki tetszik neki stb van esély rá hogy beleszeret és otthagyja a párját?
2017. jan. 31. 09:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Csak majd ne sirjon a szad, amikor a ti problemaitokat is egy friss puncival fogja megoldani az uriember... vagy olyan hulye vagy, hogy azt hiszed ez csak a felesegenek jar? Jaj... az emberek nem valtoznak am :"D.
2017. jan. 31. 09:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Csupán saját magamat nézem nem azt akihez nekem semmi közöm. Az élet ilyen dragaim. Ha boldog akarsz lenni le kell szarni mindenkit ti meg maradjatok ilyenek de sose lesztek boldogok"

Mekkora szégyen, hogy ezt az emberek elhiszik, és ez alapján élnek...

Vannak kétezer éves, meg annál idősebb tanítások a békéről, és arról, hogy hogyan kéne élni szépen, okosan fejlődésben (ilyen butaságok, mint Ne ölj, meg felebarátod házastársát ne kívánd... persze ezek baromságok nyilván, mert ma már halad a kor, és orrba szájba dugunk, attól leszünk boldogok... mintha Rómában nem ugyanez lett volna anno... semmi új nincs ebben, csak azt hiszik a népek.)

Csillagvirág... az élet nem úgy működik, ahogy hiszed. A becsület, őszinteség, erkölcs nem csak egy üres szó, hanem a bizalom és ezzel a harmónia és béke alapja.

A másik okos mondat, amikor bizonygatja, hogy "Nem én tenném tönkre a kapcsolatot, mert már alapból rossz"...

Egy házasságot mindig helyre lehet hozni, még megcsalás után is. De köpj bele, és legyél Te a labanc, aki tudja, hogy ketten kellenek egy kapcsolatba, csak számolni nem tud. Miért? Miért? Miért?

2017. jan. 31. 09:59
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

Szabály:

1. A feleség mindig frigid, neurotikus, féltékeny házisárkány

2. A rendes férj aki mindenben ártatlan, ő a körülmények áldozata. Semmiért nem okolható.

3. A szerelmes szerető aki aki mindent megakar adni a sanyarú sorsú férfinek, kárpótolni akarja, amit a fúria nem tudott megadni ennek a szegény embernek.

2017. jan. 31. 10:02
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
4. Az ostoba uj punci hiven hiszi, hogy naluk ilyen problemak nem lesznek, hiszen o majd mindent meg fog adni a szegeny elnyomasban elo ferfipeldanynak, es mellole sosem fog masfele kacsintgatni, hiszen o egyszerre lesz haziasszony es prosti az agyban - amire az exfuria keptelen volt... :')
2017. jan. 31. 10:06
 15/20 anonim ***** válasza:
95%

"Nem attól feleség a feleség mert mos meg főz a férjére, attól hogy odafigyel rá, törődik vele,stb... "

Ha valaki komoly társat keres, akkor nagy ívben elkerüli az olyan okádékokat, akik elhordják a (volt) feleségüket mindennek, miközben éppen félrekefélnek. Ez olyan, mint munkára jelentkezéskor elhordani mindennek a volt főnökünket. Okos főnök rögtön leszűri ebből, hogy mire számíthat korrektség terén a leendő alkalmazottól.

Teljesen mindegy, hogy milyen nagy szerelemről beszélünk, mennyire hanyagolja el a felesége a férjet és mit ad az új szerető, ez gerinctelen húzás, és sok jóra nem lehet számítani. Na jó, biztos előfordul a romantikus mesékben, hogy az ilyen férj megtér, és a következő asszonyt élete végéig a tenyerén hordozza... ritka, de lehetséges. De valószínűbb, hogy ha épp a nagyon szerelmes férj az új nő mellett is elhanyagolva érzi magát, akkor ugyanúgy elhordja minden szarnak az új luvnyát a legújabb lotyónak. Ezt kell szem előtt tartani, amikor lucskosan ráugrik valaki a nős farokra és roppant szerelmes lesz.

Persze ha szexkapcsolatra kellene, azt mondanám, hogy csinálja a kérdező, amit jónak lát és a lelkiismerete elbír, de nagyon úgy érzem, hogy ez a szerencsétlen tényleg szerelmes, és a holtodiglan-holtomiglant tervezi a ganajjal.

2017. jan. 31. 10:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Hagyd meg ezt a játékszert az asszonyának meg a gyerekeinek,te meg keress egy normális pasit,aki majd téged fog szeretni,de ne ilyet,mint ez.
2017. jan. 31. 11:02
 17/20 anonim ***** válasza:
83%

Esély van rá, persze. Ahogy arra is sok esély van, hogy az a kapcsolat is tönkremegy, méghozzá nagyon gyorsan, mert eleve úgy kezdődik, hogy te tudni fogod róla, hogy hányszor hazudott, hogy otthonról lelépjen, és téged dugogasson. Úgyhogy nézni fogod minden lépését, figyelni fogod minden szavát. Aztán egy év múlva te leszel a féltékeny hárpia, aki miatt tönkrement a házassága, és rohan vigasztalódni a harmadikhoz.

De pont ennyi esély van arra is, hogy a pasi nem lesz szerelmes, épp csak kell neki egy kis vérfrissítés, hogy a házasságába újra tüzet vigyen. Te ki leszel pattintva, mint a hasmenéses macska, ők meg élnek tovább vidáman együtt, miután mindenkinek mindent meg lett bocsájtva.

Amire gyakorlatilag nulla az esély, az az, hogy beléd szeret, otthagyja érted a családját, de egy füst alatt át is változik hűséges, kitartó férjjé és kiváló családapává, akivel te boldogan turbékolhatsz életed végéig, nagy egyetértésben. A volt feleséggel meg természetesen ti lesztek a legjobb barátnők, a gyerekét pedig úgy fogod szeretni, mint a sajátod. Hát hogyne...

Persze, ha téged ez tesz boldoggá, akkor hajrá, te is úgy toszod el az életed, ahogy akarod. Izgatottan várom a következő kérdésedet.

"Miért nem hagyja el a feleségét, pedig megígérte?"

"Ha lebuktatom a feleségénél, és elválnak, akkor engem választ?"

"Nem tudom elviselni a párom gyerekét, mikor minden hétvégén szétrombolja a házat. Mit csináljak?"

"Szerintem a párom visszajár a volt feleségéhez szexelni. Hogy buktassam le?"

"Most szakítottunk, de kiderült, hogy terhes vagyok. Hallani se akar rólam az apa, most mit csináljak?"

2017. jan. 31. 11:31
 18/20 A kérdező kommentje:

Én tisztában vagyok vele hogy mellettem is ugyanúgy csajozna.

De nem mindegy hogy csak szex van vagy lelki dolog is. Mi köztünk meg szex egyáltalán nincs. Nekem ő lenne az első. Ez a ferfi lelkileg túl gyenge ahhoz hogy egyedül legyen inkább ebben a kapcsolatban van mivel legalább ott van a gyereke, aki a mindene.

Nem tudom milesz de komolyan nem én vagyok azért a hibas mert nekik nem működik és máshoz megy , aki otthon megkap mindent az nem megy máshova.

Papíron nem a felesége szóval nem vette el.

2017. jan. 31. 16:40
 19/20 A kérdező kommentje:
Amúgy nem hordja el mindennek de látszik rajta hogy már rég lelépett volna ha nem lenne gyerek
2017. jan. 31. 16:41
 20/20 Költőnő? ***** válasza:
100%

Mondd miért próbálsz megszakérteni egy dolgot, amiről fingod nincs? Miért mentegeted? Nem gyenge, hanem konkrétan egy gyáva gerinctelen féreg. Azt írod, tudod, hogy melletted is félreqrna. Aztán meg érzelmekről írsz...

Jajj aranyom nagyon édes ez a naivitás, ha mellette nem próbálnád játszani az érett nőt...

Korral jön a tapasztalat, tapasztalattal meg a bölcsesség. Neked még egyik sincs, csak ideológiák.

Magyarázhat itt neked akárki akármit.

2017. jan. 31. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!