Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztunk volt egy kis cirkusz belőle és lassan 3 hónapja nem keres miközben azt mondta hogy majd keres. Hogy lehet ennyire szánalmas?
Annyira nem képes hogy felhívjon.
3 hónapja volt ez lassan hogy lalkoztunk balhé volt belőle neki is nekem is , utána másnap azt mondta majd keres ezt meherthetem meg hogy majd beszélünk.
Azóta se keres.
Attól hogy még nem vagyunk együtt lehet okom kikadni nem?
Nekem is lehetnek érzéseim.
Ha még fel hív majd mit mondjak neki?
Vagy legyek elnezo és értsen meg hogy nem tudott keresni?
De ha akarna keresne.
Szerintem már nem fog keresni.
Én nem kereshetem őt meg amúgy is azt mondta hogy majd ő keres.....
Élettársa van és kiderült otthon hogy csajok is voltak este mikor elment otthonról.
A nő anugyse engedi sehova lehet hogy kajak 3 hónapja el se ment otthonról ezek után.
De ha már nem fog keresni minek írta hogy majd keres?
Nem, szivike, már abból látszott, hogy egy jellemtelen senki, hogy veled akarja csalni az élettársát.
Nem tudom, miért lepett meg, hogy nem kockáztatja miattad a szakítást, elvégre első pillanattól egyértelmű volt, hogy te csak szexre kellesz.
Te meg most azon sértődtél be, hogy nem dugott meg mégsem?
Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!