Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intezetis lányok ragaszkodobbak? Hűsegesebbek? Odaadóbbak?
A túl ragaszkodó túl bújós gondolom szeretethiányost jelent. Esetleg kisajátító? VAgy társfüggő? Én inkább ezen gondolkoznék és dolgoznék a helyedben. Senki sem akar elszigetlve lenni másoktól, de van a mások iránti igénynek egy "normális" szintje, ezen felül inkább csak pótlék a társ... ami valamit vagy valamineka hiányát hívatott kitölteni.
Nem tudom, hogy mit lehet elmondani átlagosan az intézetisekről, ismertem/ismerek párat, mindenkinek megvan az oka, hogy bekerült. De nem olyanok mint a "menhelyi kutyák", hogy hálásak, amiért foglalkozol velük, gondolom valami ilyen fantáziád van.
"Sok nö megőrül értem. "
Jaj hagyjuk már ,azért kell neked egy szerencsétlen mi??! Szánalmas vagy!! Bújósat kapsz máshonnan ia,nemcsak intézetböl.
A beteg az nem én vagyok,hanem te...
Ez nagyon szánalmas...
Ha még azért keresnél ilyen lányt,mert akkor nincs anyós,megérteném,de ez...
Miért akarsz egy valószínűleg lelkileg nem egészen kiegyensúlyozott csajt?
Uralkodni szeretnél rajta?
Megmenteni szeretnéd?
Na ezeken gondolkozz.
Nem azzal van a gond, ha valaki ilyen csajjal jön össze.
Dehogy alapból ilyet keres, haaaat... hm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!