Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy keressek fiúbarátokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy keressek fiúbarátokat?

Figyelt kérdés

A párom nagyon elkényelmesedett, hiába próbálom felrázni a kapcsolatot, nem nagyon hajlandó semmire...

Szeretem őt, nem akarok vele szakítani (sem megcsalni, nem vagyok gerinctelen).

Arra gondoltam, ha lenne egy-két fiú barátom, talán összekapná magát :)

Szerintetek ez jó ötlet? Sajnos nem tudok mar mit kitalálni, sokszor próbáltam mar vele megbeszélni ezt, de pár nap után mintha elfelejtene mindent...

Egyébként elég visszahúzódó lány vagyok, sosem volt fiú barátom, nem nagyon tudom, hogy kéne velük barátkozni, de a következő szemeszterben szeretnék a suliban próbálkozni.

2017. jan. 25. 14:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nem csak a párodat bszod át, hanem azt is, aki azt hiszi "barátkozni" akarsz vele. Mint valami rossz ribnc.
2017. jan. 25. 15:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyrészt szerintem elég rossz ötlet, hogy kvázi féltékennyé akarod tenni, akkor tényleg inkább szakíts.

A főkérdésre: én sem vagyok nagy társasági ember (élőben főleg nem), de nem egy nagyon közeli barátnőm (lány barátom) van. Van akivel innét GYK-ról ismerkedtünk össze, van volt osztálytársam, változatosak a lehetőségek.

2017. jan. 25. 17:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Írj, ha gondolod. :)

27 éves meleg srác vagyok, de annyira nem látszik rajtam, és a párodnak nemkell tudnia - egyelőre :D

2017. ápr. 25. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!