Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy számomra kellemetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy számomra kellemetlen dologban kérném a tanácsokat. Szeretkezés közben azon fantáziál, hogy nagyobb méretű férfival szeretkezik mint Én. Sajnos eléggé rosszul érintett mikor elmondta. Hagyjam a francba, vagy ilyenkor kell ezen idegeskedni?

Figyelt kérdés
Régi házasok vagyunk, több gyerekünk van. Az utolsó sajnos farral előre érkezett, és sok minden látta kárát. A feleségem pu.cija nagyon kitágult, mikor nagyon felizgul nem érzi a fa.kam, és ilyenkor azt képzeli hogy nagyobb mérettel dugják. Átesett más is ilyen dolgon, vagy ez egyedi eset. Az ilyen mértékű pu.cinövekedés megtörténhet egy faros szüléstől vagy a korral ez is természetes. Mit tudok tenni?
2017. jan. 23. 19:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem a fantáziáját miért mondta el és hogy segít amúgy is, mert attól még téged nem érez. Én max annyit mondtam volna, hogy nem érzem őt rendesen. Tényleg kérjen szakembertől segítséget és műtétet.
2017. jan. 23. 21:36
 12/17 kolosszus22 ***** válasza:
0%

Ilyen van? Elég fura az egész. Amúgy szülés után a dokit lehetett volna kérni, hogy szorosabbra varrja.

Meg amúgy sem értem, ha arról fantáziál attól még nem fog többet érezni belőled.

2017. jan. 23. 22:10
 13/17 A kérdező kommentje:
Pont ezért kérdeztem, hogy van ilyen? Vagy csak az van, hogy mással akar szeretkezni csak nem mondja el.
2017. jan. 23. 22:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem más kell neki, (akkor megcsalna és mélyen hallgatna róla)hanem nagyon szerencsétlenül fogalmazott.

Gésa golyókkal edzheti a hüvelyizmait, bár azt írtad, hogy csinál hüvelytornát.

2017. jan. 24. 07:03
 15/17 Andi80018 ***** válasza:

Nem másik palira vágyik szerintem, hanem nagyobb szerszámra. :-)

Beszéljétek meg, el kell menni dokihoz, van pl. lézeres szűkítés is.

Például:

[link]

2017. jan. 24. 13:40
 16/17 anonim ***** válasza:
hogy milyen műtét ?! hát ennek az ostoba nőnek max egy lobotómia, az a helyes beavatkozás. Istenem, de bunkó egy némber...
2017. márc. 27. 21:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Remélem keresel magadnak másikat,engem is lekicsinyeltek aztán megnöveltem..
2017. júl. 12. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!