Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha a nő kezdeményez?
Figyelt kérdés
Ha a nő kezdeményez, az hogyan hat egy férfira? Furcsának találná, nevetségesnek, vagy egyáltalán férfiak, szerintetek kezdeményezzen egy nő, vagy ez a férfi "dolga"?2017. jan. 22. 20:54
11/27 anonim válasza:
Annyi lehetőség van, hogy felhívd magadra a figyelmet, inkább azokat használd, nehogy odamenj és elhívd randira.
Annyi mindent olvasok ezen az oldalon, már nem is tudom mennyire süllyednek le néhányan.
12/27 anonim válasza:
# 11 : hát látod, van, aki próbál szerep helyett emberként viselkedni. Hát nem szörnyű? Mi lesz így a világgal??
13/27 A kérdező kommentje:
#11 Te ezt férfiként írod, vagy nőként?
2017. jan. 22. 21:30
14/27 anonim válasza:
12 Milyen szerepről beszélsz, az elmédről kicsit a korlátozásokat húzd szét. Azért mert te bal... vagy és nem mersz kezdeményezni a nőknél, hidd el vannak olyan pasik akik megteszik és nem kell a kérdezőt olyasmire biztatni amivel netán kínos helyzetbe hozná magát.
15/27 anonim válasza:
Én húzzam szét a korlátozást?? :DD Te csak ilyen write-only felhasználó vagy?
16/27 anonim válasza:
Én nagyon tudok örülni ha egy nő kezdeményez, mert én kissé visszahúzódó vagyok.
De ha megvan a kezdeti lépés aztán rákapcsolok én is :)
17/27 anonim válasza:
Na igen, azért nem értjük egymást.
18/27 A kérdező kommentje:
Megoszlóak a vélemények, így nehéz lesz, pont ezt szeretném elkerülni hogy kínos helyzetbe hozzam magam.
2017. jan. 22. 22:09
19/27 anonim válasza:
Engem már azért is,leri****-ak.. mert azt mertem írni, hogy cserélhetnénk fb linket vagy teloszámot.Nem most volt már mondjuk.. de én többet nem kezdeményezek! Viszont nyitok.. ha arra nem lép ő (...) akkor tudom, hogy nem kellek neki. Minek erőltessem!?
20/27 anonim válasza:
Ha egy kicsit több infot elárulsz a pasiról és a körülményekről, próbálok segíteni, igaz ma már nem, de amint időm lesz.
Én voltam aki azt írta, ne hozd kínos helyzetbe magad.
Priviben is elküldheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!