Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sokat jelent, ha egy srác beenged a kocsija volánja mögé?
Hát én nem engedek be sok mindenkit a kormány mögé. Egy lány volt, akit odaengedtem, ha a bizalomról van most szó. (de már ezt is megbántam, mert nem lett belőle semmi)
Egyébként attól függ, hogy mennyire szereti a gazda az autót. Ha nagy becsben tartja, akkor igen, sokat jelent, és ki akarja mutatni, hogy bízik benned. :)
Lehet csak jobban vezetsz mint ő, vagy elvették a jogsiját.
Én már jártam így, a pasi mondta gyorsan cseréljünk helyet ,mert nincsen jogsija, a rendőrök majdnem lecsíptek.
Nem hinném hogy azt jelenti megbízik benned. Inkább csak azt hogy imponálni akar, meg akar kapni.
A bizalom rengeteg idő amíg felépül, szóval attól mert átengedi a volánt nem azt jelenti hogy megbízik benned. Főleg nem , ha most kezdtetek ismerkedni.
De amúgy sok férfi le se szarja , mert nem az az autómániás, és nem érdekli hogy szétégeted a kuplungot, lefullasztod, recsegteted a váltót, kecske benzint tankolsz, sorolhatnám... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!