Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges a dolog?
Figyelt kérdés
Elmondtam nemrég A lánynak, hogy tetszik stb stb(na jó nem így, de a lényeg ugyanez) Ő erre azt mondta, hogy nem érez így... És lehetséges az, hogy egy dő után, ha sokat beszélünk miegymás, akkor mégiscsak "belém essen"?2010. máj. 5. 21:42
1/10 A kérdező kommentje:
Az ott nem dő, hanem idő akar lenni.
2010. máj. 5. 21:44
2/10 anonim válasza:
Hát minden megtörténhet. De nem valószínű! Viszont reménykedni mindig szabad:)
Például, van 2 ismerősöm akik mindig is barátok voltak, jó barátok, a lánynak sose tetszett a srác, a srác sehogysem volt vele barátok voltak, majd végül mégis egymás mellett kötöttek ki. És imádják egymást. Pedig, ha bele gondolsz a lánynak nem tetszett...
De azért ne bízd el magad, meg semmi... mert akkor csak a végén rosszabb lesz, ha mondjuk nem jön össze.
3/10 anonim válasza:
Hát, ha azt mondta nem így érez, akkor valószínű a jelen állapotra utalt, és teljesen korrekt módon közölte, hogy nem akar tőled semmit. Ha látna rá esélyt elmondta volna. Szerintem keress mást és később térj vissza ehhez a lányhoz, felesleges lenne most sóvárognod utána.
5/10 A kérdező kommentje:
De nem olyan egyszerű, elég gyakran látom, msn en amikor nem írtam rá, hogy most pihi, elég a havi egy csalódás ő írt rám azzal, hogy akkor most ez lesz? Múltkor megint rám írt megkérdezni mi van nekem kiírva, ma meg amikor suliban köszöntem neki azt mondta látta rajtam, hogy akarok neki mondani valamit... magyarán nem tom lehet beleképzelem a dolgot nem is kicsit, de talán egy hajszálnyi morzsa esélyem még van.
2010. máj. 5. 21:50
6/10 anonim válasza:
Hát így nehéz megítélni.
Szerintem most úgy van vele, hogy nem akar tőled semmit, de nem akarja elveszíteni a barátságodat! Ettől függetlenül késöbb lehet valami,m de nem valószínű... bár kitudja
7/10 A kérdező kommentje:
Amikor kimondta ,hogy nem teljesen kész voltam, de ezek után én legyek a pápa ha értem.
2010. máj. 5. 21:58
8/10 anonim válasza:
Milyen "ezek után"? Legalább őszinte volt.. vagy nem?
9/10 A kérdező kommentje:
Azt is mondta neki msot más tetszik(ez baj) . És nemrég tudtam meg kicsoda, hát most erre azt tudom mondani, kisebb fajta c.gány, 2 laptoppal cigivel, radlerrel feszítek huszon x éves létemre...kb így néz ki a gyerek. És most erősen elgondolkoztam, ez miért jobb nálam?
2010. máj. 5. 22:41
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem az en tapasztalatom az, ha egy csajjal oszeakarsz jonni es az elso beszelgetes utan aztmondja ,hogy nem, vagy azt erezteti, akkor kar is eroltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!