Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenyírtam a hajam nullás géppel, azóta miért bámulnak mindenhol a nők, annyira idiótán nézek ki?
Igazából csak nagyon szokatlan, de annyira nem vészes. Nincs olyan jó szerintem, mint a hosszabb hajam volt, viszont azt már nagyon untam és letoltam nullás géppel. Megvárom, amíg valamennyire visszanő ès kipróbálok más fazont.
De miért bámulnak a nők, ennyire idétlen fejem lenne? Nevetni még nem nevettek ki, csak néznek állandóan.
Milyen hosszú hajad volt? Lány vagy?
Nekem nem volt olyan nagy, oldalt és hátul 3mm-esre vágattam mindig, középen pár cm. De megőrjített, hogy 3-4 héttel vágás után már egy nagy szénaboglya volt, nem lehetett kezelni, össze-vissza állt, ráadásul töredezett mindenhol. Elegem lett belőle, mostantól valami egyszerűbb lesz.
Nem értem, miért szörnyülködik mindenki, hogy senkinek nem áll jól a nullás haj... Oké, ha valaki fényes-kopaszra nyírja, az tényleg ijesztő, de attól, hogy géppel végigmész rajta, még nem leszel tarkopasz...
Páromnak pl annyi "baja" van vele, hogy frissen nyírva kb 10 évvel néz ki fiatalabbnak. :D Eredetileg ő is hasonló okokból kezdte nyírni, hosszan hagyva nem volt egészséges, viszketett, hullott, és semmi nem segített. Viszont azóta pár hetenként mindig letolja, mert sokkal jobban érzi magát. :)
Kérdező, nálad szerintem az a gond, hogy mivel te bután érzed magad, aggódsz, ezért sokkal inkább figyeled az emberek reakcióit, és sokkal feltűnőbb emiatt, ha valaki rád néz. Én nőként új hajszínnel jártam hasonlóan, azt éreztem, hogy mindenki engem bámul - de azóta hozzászoktam, és igazából nem néz ki a tömegből senki... :)
Nekem meg egy elrontott hajfestés miatt kellett, elég rémes élmény volt, pedig sokan megdicsérték, hogy milyen jóláll.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!