Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti a párotokkal együtt zuhanyoztok/fürdetek vagy külön-külön? (többi lent)
Ehhez a kérdéshez csatolnám még, hogy a borotválkozást a párotok előtt csináljátok vagy az egy külön tevékenység? (láb, hónalj)
Ez a kérdés főleg nőknek szól, de ha a férfiaknak is van valamilyen hozzáfűzni valójuk, szivesen elolvasom. :) csak akkor írjátok oda hogy: F. :)
Rosszindulatú kommentelők kíméljenek, előre is köszönöm! :) N.
Én az exemmel anno minden nap egyutt zuhanyoztunk..
Vissza gondolva kicsit fura, de nekem tetszett.
Nem arra kell gondolni hogy monden este szexeltunk zuhanyzas kozben, hanem gyors lefurodtunk egyutt. Persze volt olyan is! :)
Általában akkor fürdünk együtt ha romantikázni akarunk, amúgy meg külön.
A borotválkozást mindenki maga intézi egyedül.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)
A #9. kommentelő férfinak is köszönöm, repült neked is a zöld pacsi! :)
Azért várok még válaszokat, kíváncsi vagyok még emberek válaszára! :)
Borotválkozni azelőtt szoktam, hogy találkozunk, mert még nem élünk együtt. Viszont ezt szerintem ha összeköltözünk, akkor sem előtte fogom csinálni :)
Fürdeni együtt szoktunk, imádom vele habfürdőzni, meg zuhanyozni, mindig megmossa a hajam meg én is az övét, olyan jó érzés a gondoskodás.
Ő szokott előttem borotválkozni, van, amikor én borotválom az arcát is, meg lent is, mert nem túl hajlékony és én jobban látom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!