Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék igényes, csinos, ápolt nő?
Az utolsó mondatod mindent megmagyaráz.
Te inkább smink nélkül érzed jól magad a bőrödben,kényelmes ruhákban és felcsatolt hajjal.
Ezért nem érzed magad jól a sminkben és a belőtt hajban,elegáns ruhákban.
Ha meg nem érzed magad jól benne,akkor a fene megette az egészet.
Olyat ruhát hordj,amiben jól érzed magad.Akkor az egész kisugrázásodon érződik,hogy jól érzed magad a bőrödben.Ha csak feszengsz egy csinos ruhában,az nem túl vonzó.
Szerintem semmi baj nincs azzal,ha nem sminkelsz,nem hordasz über csini ruhákat.
Ha adsz arra,hogy az arcbőröd szép,ápolt legyen,a hajad ne legyen lenőve(ha festeted) és a szemöldököd is ki legyen szedve stb,akkor úgy is lehetsz szép smink nélkül is.
Én csak szempillaspirálozni szoktam reggelente+ szemöldökigazítás.Bőven elég ennyi egy átlag napra nekem. Nem érzem magam csúnyának,csak mert nem full sminkben megyek a kisboltba is.
A ruháknál sem hiszem,hogy gáz,ha nem full csiniben vagy. De persze azért figyelj rá oda,hogy a régi,kopott,elnyűtt ruháidat max otthon viseld. Erre azért adj.
Tudok segíteni, főleg pszichológiai megközelítésből, ami szerintem a legjobb.
Privátban írj kérlek, mert most nincs időm kifejteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!