Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párocskák akik közös facebook profilt hoznak létre, azért teszik mert mindketten, de legalább az egyikük betegesen féltékeny típus?
Figyelt kérdés
A napokban futottam bele egy olyan helyzetbe, hogy megismerkedtem egy lánnyal (én is lány vagyok) tökre szimpatikus volt meg találtuk rögtön a közös hangot tök jól elbeszélgettünk, aztán mondta, hogy majd bejelöl a facebookon. Hát be is jelölt, akkor láttam, hogy közös profilja van a pasijával. Rám is írt rögtön mikor visszajelöltem, de én valahogy nem tudtam vele normálisan beszélgetni így. A barátját egyáltalán nem ismerem és borzasztóan zavart a tudat, hogy bármit amit leírok azt ő is olvassa, pedig egyáltalán nem neki szánom. Mégis miért jó ez a közös profil? Akinek közös profilja van a párjával tudna nekem értelmes kézzelfogható választ adni?2017. jan. 17. 15:13
11/12 anonim válasza:
Az ilyen nagyon irritál. De engem az is, mikor csak egy képen ketten vannak (különösen, ha az esküvői, mintha elérték volna életük célját, innentől nincs is más...). Azoktól meg különösen irtózom, akik a gyerekük képét rakják ki. Aztán majd ha már a "Pistike pukizott/büfögött/stb. egyet" képek nem hoznak elég lájkot, jöhet mellé Matyika is.
12/12 anonim válasza:
Nekünk azért volt közös mert én le se szartam a faszbukot, és a barátnőm engem is beletett hogy nekem is legyen, mert mi az már hogy én nem tudok az ismerőseimmel kapcsolatot létesíteni.....( De tudok, ott a telefon aki èrdekel és kell valami , azt felhívom)
Szal inkább ő használta én nem ültem le elé sosem.
Aztàn pár év múlva külföldre kerültem dolgozni és akkor csináltam külön profilt hogy tudjunk irogatni egymàsnak.
Viszont azóta is utállom a faszbukot, ami rajta megy már nevetséges, és a gyomrom felfordul néha. Dehát ez kell a népnek , így legalább elterelődik a figyelem a fontos dolgokról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!