Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14-15éves lányok. Köldök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15éves lányok. Köldök piercing?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni h van nektek köldök piercingetek és h a szülök h álnak a dolgohoz...
2010. máj. 5. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

nekem van :) anyukám mindig engedékeny volt, legalább megérti a mai világot :)

régebb óta megvan már

viszont eléggé necces ezt viselni az első pár hétben és sokáig gyógyul :S de szép :)

2010. máj. 5. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyi idős voltam, amikor én is szerettem volna, de ma már örülök, hogy nem csináltattam. (megengedte volna anyukám) tömegcucc volt már akkor is.
2010. máj. 5. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
17 éves vagyok, 13,5 évesen csináltattam a köldököm, majdnem 15 évesen az orrom 16,5 évesen az szám alá. Egyiket sem bánom.
2010. máj. 5. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
nektek csak gratulálni tudok... még hogy szép... :D 15/F
2010. máj. 5. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
16%
én 16 vagyok és sztem a köldök pc undorító, és csak úgy van értelme, ha folyton olyan pólókat hord az ember, amiben látszik is a piercing. mert a legtöbb ember azért csinálja, hogy másoknak megmutassa ,,nekem van". de ez saját vélemény és csak a köldök pcről, nekem pl a septum tetszik amiről mindenki fújol merthogy bika.hát izlések és pofonok :)
2010. máj. 5. 17:33
 6/7 anonim válasza:

a köldökömbe 13 évesen csináltattam, vagyis előtte kb. 2-3 hónappal.

nekem anyát nem zavarja, megkérdeztem és azt mondta hogy jó :D

2011. ápr. 14. 21:08
 7/7 anonim válasza:

Szia!:)

Én 13éves vagyok és januárba szúrattam át a köldököm.

nekem elősször nem akarták +engedni de aztán végülis rávettem őket.:)

2011. ápr. 24. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!