Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig azok vonzódnak hozzánk, akihez mi nem (sem külsőleg, sem belsőleg) és mi miért ahhoz vonzódunk (külsőleg) akinek mi nem tetszünk?
Igen, ez elég általános. Velem is hosszú ideig volt ez, de utólag visszatekintve sosem bántam meg, hogy nem jöttem azzal össze, akivel azidőben akartam. Rosszabbul jártam volna :) Mindennek van oka.
Az is előfordulhat azonban, hogy akivel most szimpatizálsz, később ébred rá az érzéseire, és kiderül, hogy ugyanúgy oda van érted, csak épp idővel :) Ki tudja.
Mindenesetre ha azzal találkozol, aki passzol hozzád úgy igazán, akkor annak már te is be fogsz jönni! Előbb vagy utóbb, de mindketten ráébredtek majd hogy ti vagytok egymásnak az "igazik" :)
famerilla.
Ez Murphy törvénye, valami olyansmi hogy ami eltud romlani az el is fog:P
egész 9. 10. ben igy voltam, aki engem szeretett azt én nem, én meg vesztem meg olyan "szerelmes" voltam egy fiúba aki észre sem vett...két év telt el igy, és összeöttem valakivel akivel "sosem akartam" :)) már másfél éve vagyunk együtt, Neked is össze jön előbb-utóbb.
Hozzátenném hasonló szituáció, hogy mig párt keresel senki sehol, alig akad, aztán mikor megvan a párod akkor minden második pasinak Te kellessz:) :D ez is valami hasonló:P ÜDV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!