Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet megkülönböztetni, hogy egy lány kezén csak dísznek van gyűrű, vagy házas?
Figyelt kérdés
Például ismerkedésnél, akiről fogalmam sincs, hogy szingli-e, vagy foglalt, meglátok a lányon egy gyűrűt. Honnan fogom tudni eldönteni, hogy vajon csak öltözködésként van ott, vagy pedig azért, mert már eljegyezték?2017. jan. 15. 16:05
1/11 anonim válasza:
Sehogy, vagy ha értékbecslő vagy és felismered, hogy egy olcsó bizsuval akarja távol tartani a részeg házasságot ajánlókat, akkor úgy.
Testbeszéd, körülmények többet mondanak, egy házas nő nem fogja tekergetni neked a haját.
2/11 anonim válasza:
jobb kéz gyűrűsujján nem sok lány hord gyűrűt úgy, hogy nem házas (biztos van kivétel persze)
3/11 A kérdező kommentje:
És bal kéz középső ujján? :D
2017. jan. 15. 16:09
4/11 anonim válasza:
A világ nagyobb részén a bal kéz gyűrűsujja a házas.
Én direkt hordok ott gyűrűt.
5/11 anonim válasza:
Én is a balon hordtam, csak én még hagyományos kinézetű karikát. Szóval azért nálam lehetett tudni. De a legjobb tényleg ha beszélgetsz vele és kiderül, mert a mai világban már nekem is sokminden zavaros.
6/11 anonim válasza:
Balkez gyűrűs ujj, ott sokan. Én mondjuk jobbon is hordtam. Talán megkérdezed?
7/11 anonim válasza:
Krikagyűrű jellegzetes, mindegy melyik kézen hordja.
Nekem is volt olyan időszakom 19-20 évesen, hogy ezzel tartottam távol a tolakodó fiúkat.
8/11 anonim válasza:
Én azért hordom, mert már sok főnököm bepróbálkozott, vagy olyan pasik akik magasabb pozícióba voltak.
Szóval lehet vannak olyanok mint én, mások is, a gyűrű csak álca.
9/11 anonim válasza:
Fogalmam sincs, én sose néztem másik kezét mikor beszélgetek valakivel. Én amióta betöltöttem a 14 évet hordok aranygyűrűt a jobb kéz gyűrűsujján... Lilás vörös féldrágakő van rajta, anyutól ajándék. Sose jutott eszembe, hogy félrevezető lehet, pedig több srác is aki akart tőlem valamit tett róla megjegyzést, vagy csak kifogásként használták hogy megérinthessék a kezemet. Igaz, flörtben meg testbeszéd érzésében rossz vagyok.... Első alkalommal mikor barátom testvéreivel és házastársaikkal találkoztam, észrevettem, hogy a húga férje fél szemmel nézte és oda súgott valamit a lánynak, erre még jobban megnézték.... Azt hihették hogy meg vagyok kérve már. Én meg beszóltam, hogy csak régi ajándék. :) azon még nem gondolkoztam, hogy a karija gyűrűt hol fogom hordani vagy mint lesz... De azt mér tervezem, hogy ezt a gyűrűt a legnagyobb lányom fogja kapni 14. szülinapján.
10/11 anonim válasza:
Akkor bocsi, itt most sima gyűrűről van szó?
Semmit nem jelent. Azt hittem karikagyűrűről írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!