Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismerkedtem egy fiúval aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy fiúval aki 8 centivel alacsonyabb mint én gáz ez?

Figyelt kérdés
Nem nézünk ki hülyén egymás mellett, ezen kívül minden téren bejön. Mind a ketten 19 évesek vagyunk.

2017. jan. 14. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintetek őszintén, milyen lesz az a kapcsolat, ahol már a 0. percben ezen nyafog?

Mi lesz ha megjönnek az első komoly párkapcsolati töréspontok, nem ilyen apróságok (amiről már az első percben is tudott)?

Mi lesz ha valami kolléganője beszól egyszer, hogy alacsonyabb a pasija, és nevetséges. Akkor ki fog állni vagy lelke mélyén még egyet is ért vele?

2017. jan. 14. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Erre valo a magassarku... csak most a fiu veszi fel...:D

Ha minden jo,akkor jarjatok! Idovel oregszel es alscsonyabb leszel.

2017. jan. 14. 19:35
 13/16 anonim ***** válasza:

"Idovel oregszel es alscsonyabb leszel."

ez működő ötlet, csak a pasit előbb be kell rakni pár évtizedre egy olyan cuccba, amibe Han Solot tette Jabba, nehogy ő is összemenjen az öregedés miatt :)

2017. jan. 14. 19:39
 14/16 anonim ***** válasza:
ha a hianyzo centi megvan mashol.... semmi gond ne parazz
2017. jan. 14. 20:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem gáz, hogy a párom 4-gyel alacsonyabb, de bennem fel sem merült ilyen kérdés. Az ismerösömmel pedig, aki hasonlo bromságokkal fárasztott, mint a kérdésed, rövid uton lezártam a témát. Szerwtwm a barátomat, talpig férfi, és végtelenül biztonságban érzem magam vele, hiába 165cm.

Benned viszont felmerült ez a kérdés, amondo vagyok, hagyd a srácot. Ugyis addig fog motoszkálni a fejedben a dolog, mig szakitasz vele.

2017. jan. 16. 09:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet alacsonyabb az átlagnál,de másban meg nagyobb.
2017. ápr. 15. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!