Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg beteges dolog napi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg beteges dolog napi több órát chatelni neten a párunkkal?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés ahol leírtam, hogy azokon a napokon, mikor nem tudunk találkozni, esténként végig dumálunk online onnantól, hogy hazaérünk 5-6 körül, odáig, hogy a párom elmegy aludni éjfélkor. (közben csinálunk mást is, pl filmet nézek és közben válaszolgatok neki, vagy játszok, olvasok, meg ő is ugyanígy) A sárga földig le lettem oltva, hogy ez mennyire beteges dolog.

Nekünk ez jó és nem fogunk mások véleménye alapján változtatni, csak érdekelne a "közvélemény":

Ez tényleg fura/rossz/beteges szerintetek? De miért? Kapcsolatban nem alap, hogy érdekel a másik és foglalkozunk vele? Vagy én vagyok a fura, hogy szeretek sokat beszélgetni a párommal? Miért számít ez rossz dolognak?

(Ő is igényli, szóval az nem ok, hogy "kényszerítem", meg "megfojtom")

2017. jan. 13. 11:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem beteges, főleg ha mindketten igénylitek. Ha többet találkoztok személyesen, akkor majd kevesebb lesz - gondolom én.
2017. jan. 13. 11:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Persze, olyan napokon, amikor találkozunk (a távolság miatt ez azt jelenti, hogy délután találkozunk és együtt alszunk, máshogy nem érné meg), a facebook felé se szagol egyikünk se, max ha valami konkrét dolgot akarunk valakitől, pl havernak írni szülinapja alkalmából, vagy ráírni, hogy átjön-e este, ilyenek. De mikor együtt vagyunk, nem nyomkodjuk, és jobban is szeretünk élőben beszélgetni.
2017. jan. 13. 11:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez tipikusan az a dolog, ami csak a ket adott ember tipusatol fugg. Mi mindketten hulyet kapnank tole (meg x ezer kilometeres tavkapcsolatban is), ha a masik delutan 5-tol ejfelig, vagyis 6-7 oran keresztul irogatna nekunk, igy nalunk kialakult az, hogy hetente parszor vannak nagyobb beszelgeteseink (40-60 perc), napkozben meg ha van valami (mit tudom en, 2 euroert repjegyet talaltam :D) akkor irunk par sort. Nekunk ez a normalis.
2017. jan. 13. 12:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem az, tok normalis, en pl mobillal jarok mindenhova a lakason belul is, tehat mindenfele tevekenyseg kozben is siman tudok chatelni. Mondjuk en nem a parommal szoktam egesz nap chatelni, mert vele egyutt lakunk :D
2017. jan. 13. 12:09
 15/17 anonim ***** válasza:

"olvasás, filmezés, videojátékok, ami közben kiválóan lehet dumálni"

Na így viszont már nem tetszene a dolog. Nálam alap, hogy ha egymással foglalkozunk, akkor az osztatlan figyelem legyen. Akkor inkább beszéljünk kevesebbet, de azt teljes odafordulással. Nem beszélgetnék olyannal, akiről tudom, hogy közben olvas, filmezik, játszik. Még a barátaimat is megtisztelem azzal, hogy ha velük beszélgetek, akkor arra az időre CSAK rájuk koncentrálok arra az időre. Bár jellemző rám a multitasking, de az emberi kapcsolataimban nem vagyok képes és hajlandó megosztani a figyelmem és azt is sértőnek érzem, ha más ezt teszi velem szemben.

2017. jan. 13. 12:20
 16/17 A kérdező kommentje:

Általában úgy néz ki, hogy beszélünk tisztán egymással foglalkozva (legtöbbször így), meg kicsit úgy, hogy közben mást csinálunk, de akkor meg pont arról, amit csinálunk :D Nem tudom így érthető-e... Szóval pl játszok egy játékkal, akkor a játékról beszélgetünk, írok róla dolgokat, stb. Vagy olvasok egy cikket (könyvet nem igazán tudok úgy, hogy közben másra is figyeljek), akkor elküldöm neki ha érdekes volt, és megvitatjuk, stb.

2017. jan. 13. 12:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen emberfüggő és amíg mindkét félnek megfelel, addig teljesen normális.

Személy szerint én utálok pötyögni, a férjem is, amikor még nem éltünk együtt, akkor inkább párnaponta Skypeoltunk, minthogy üzengessünk egymásnak. Amióta összeköltöztünk, azóta max akkor keressük egymást napközben, ha van valami fontosabb, ami nem várhat. Nekünk ez a természetes, ettől még nem szeretjük egymást kevésbé.

Én pl. nem tudok úgy teljesen odafigyelni egy filmre/könyvre/játékra, ha közben beszélgetek valakivel, mi falra másztunk volna ennyi írkálástól. Ennyi időnk/energiánk amúgy se lenne ilyesmire. Kinek mi, amíg nektek így jó, addig minden rendben :)

2017. jan. 13. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!