Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha magasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha magasabb vagyok majdnem egy fejjel, mint a srác, mégis szeretném? N/26

Figyelt kérdés
Fél éve kezdődött a románc, még nyáron, a munkahelyemen. Izzott a levegő köztünk, olyan titkos szerelem volt, mégis mindenki tudta körülöttünk. Utána volt egy két hónapos mosolyszünet, majd újra egymásra találtunk, sőt, most már nálam is aludt, és bontakozik ki a szerelem. Nem feküdtem még le vele, nagyon zavar hogy alacsonyabb nálam. Vékonyabb testalkatú is, mint én, biztos van vagy 40 kg különbség köztünk, főleg hogy magasabb vagyok. Ő máris felvállalná az egészet, engem zavar ez a magassági és testi különbség. 175 cm / Nő / 26
2017. jan. 13. 09:45
1 2 3
 11/23 kolosszus22 ***** válasza:
38%
Már most is zavar a dolog, később csak rosszabb lesz, még nagyon az elején vagy, ha elmúlik a fellángolás pláne nagyon fog, így is magasabb vagy, magas sarkú eleve kilőve stb. 175 centiddel nőben a magasabbak közé tartozol, de azért ez még nem egy égimeszelő magasság, srác mekkora akkor 160 centi? Az marha alacsony egy férfinél. Persze erről nem ő tehet, de tény, hogy marha hülyén fogtok együtt mutatni, annyi apró, alacsony kis csaj van, hozzá inkább olyan illene. Te tudod, most nagyon odavagy érte, akkor ne ez számítson, de ugye mint írtad már most is zavar a dolog, ez csak rosszabb lesz később mikor már a kezdeti lendület is eltűnik.
2017. jan. 13. 10:33
 12/23 A kérdező kommentje:
Na végre kaptam támogató választ is, de mindenkinek zöld kezet adtam! :) Az első szerelmem is alacsonyabb volt nálam, eleinte zavart, aztán elfogadtam. Ugyanígy lesz most is, úgy gondolom. :) Nem ez a lényeg, ha megvan a vibráló levegő köztünk. Főleg, hogy ez már régi történet, és most szerethetjük egymást szabadon!
2017. jan. 13. 10:42
 13/23 anonim ***** válasza:
59%
Átérzem a problémádat, én 180 centi vagyok. :) Nekem sem volt még magasabb pasim, max ugyanakkora. De az előző barátom alacsonyabb és soványabb is volt nálam (úgy, hogy rajtam sincs felesleg), mégis nagyon szerettem és hozzászoktam a testéhez. :D Eleinte fura volt hozzáérni és átölelni egy ilyen vékony srácot, vagy kézen fogva sétálni vele, de tényleg meg lehet szokni. Szóval szerintem ez ne legyen akadály. Mi szakítottunk, de nem emiatt.
2017. jan. 13. 10:53
 14/23 A kérdező kommentje:
Szia! Megkérdezhetem hogy hány kiló vagy?
2017. jan. 13. 11:43
 15/23 anonim ***** válasza:
62 kg vagyok, az exem kb 5 kilóval volt nehezebb nálam és 3-4 centivel alacsonyabb.
2017. jan. 13. 11:48
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem szereted ot, mert akkor fel sem merülnének benned kételyek.

Nálunk is alacsonyabb a barátom, és? Öt nem zavarja, engem szintugy nem... a környezet meg pont nem érdekel.

Szerintem, még most mondd el neki, mielött még jobbam sérültök.

2017. jan. 13. 12:06
 17/23 anonim ***** válasza:

Mpst olvastam, mit irtál, és még mindig azon a vünyen vagyoj, ha nem tudod ezt fenntartások nélkül elfogadni, hanyagold.

Mellesleg 40 kilo különbség? Az rohadtsok, akkor vagy vagy 95 kilo... engem inkább ez zavarna.

Egyébként nálznk én 168/54, ö 165/68.

2017. jan. 13. 12:10
 18/23 anonim ***** válasza:
A magasságodon nem tudsz változtatni, a súlyodon igen.
2017. jan. 13. 12:55
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekem pont, hogy jobban bejön, ha a pasi alacsonyabb-de ez csak az én véleményem.

Döntsd el, hogy tényleg annyira vonzódtok egymáshoz (vibrál a levegő), mert ha igen, az szerintem később sem múlik el (pl még ha meg is híztok stb). De ha téged zavar vmi testileg, akkor az lehet hogy később sem fog elmúlni.

Amúgy szerintem ne hasonlítgasd magatokat (kiló meg súly) egymáshoz, hanem állj elé, nézz rá és kérdezd meg magadtól: "Bejön nekem ez az ember, ahogy van, vagy sem?"

2017. jan. 13. 12:55
 20/23 anonim ***** válasza:

10:32 "Át kell lépni rajta"

Szóval nem kerülgeted?

2017. jan. 13. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!