Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülinap. Ez kőbe vésett szabály lenne?
Február végén lesz a párom 26. Születésnapja. Most írt a legjobb barátja, h már elkezdte szervezni miközbe én is szervezkedtem már. Páromat ( mivel nem szereti a meglepetés bulikat meg semmit ami meglepi elmondtam neki h most mi legyen mert mar en is elkezdtem szervezni )
Ő azt mondta engedjem a barátjanak. De nagyon rosszul esik ez. Mondtam is neki de,azt hiszi h hisztizek pedig nem úgy mondtam neki. Ráadásul olyan álbarátai vannak a páromnak akiket meg akar hívni a legjobb baratja a buliba, mondván, h jó barátok... miközbe nem mert nem egyszer szét akartak minket választani és tudni kell rólam, nem szoktam jópofizni meg nyalni csak azért mert olyan kapcsolatai vannak valakinek. Mit tegyek? Nyeljem le ezeket a dolgokat? A párom bárkivel elszórakozik de nekem nem megy a szerepjáték... :(
20/n
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!