Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22- 30 közötti nőket kérdezném el tudnának képzelni komoly kapcsolatot egy 38 éves pasival? Persze jó egzisztenciával rendelkező pasi s nem valami lúzer.
Figyelt kérdés
2017. jan. 11. 15:17
13/26 hannibalking válasza:
Akinek a "jó egzisztencia" a legtöbb amit fel tud hozni maga mellett, és azt aki nem bír hasonlóval azt reflexből lúzerezi, nah az az igazi lúzer. Szorri öreg (pun intended) de ez így nagyon sovány csajozásnak. Ez a kategória az aki legalább egy válással a haza mögött teherbe ejti majdan az első hónapban ott is hagyja a picsbe a "kiszemeltet", vagy aki non-stop félrekúr mert az egzisztencia sok nőt meg tud venni/győzni szó nélkül (mint az itt bemutatásra is került egy-két esetben. Egyszerűen nem tudok ép ésszel megérteni embereket...
14/26 anonim válasza:
azt mondják a kor nem számít, de akinek az a legnagyobb büszkesége, hogy "jó egzisztenciával" rendelkezik, az lehúzhatja magát a vécén..., képzelem milyen ember lehet az ilyen
15/26 anonim válasza:
pont ennyi idős a párom, úgyhogy nekem ez a korosztály az ideális
16/26 A kérdező kommentje:
Azért mert valaki jól él, akkor már rossz ember? Nem itt keresek kapcsolatot,hanem nők véleményére voltam kíváncsi. Pont azért írta. hogy komoly kapcsolat,mert az nem a pénzről szól.Egyébként meg ha egy nő figyelembe veszi az anyagiakat, nem kell csodálkozni,mert valószínűleg nem a munkába akar megöregedni e sármos lúzer mellett.Attól még lehet szeretni az embert is nem csak a pénzt.
2017. jan. 11. 20:53
17/26 anonim válasza:
normális ember nem emeli ki ismerkedésnél, vagy akár ilyen kérdésnél, hogy van pénze...
a pénz különben sem tulajdonság, szóval ettől még lehetsz rossz ember
18/26 anonim válasza:
Fujjogtok a kérdezőre, amiért kiemelte, hogy jó egzisztenciája van. Higgyétek el kedvesek, hogy egy magára valamit is adó nőnek ez is fontos, nem ez a legfontosabb, de igenis számít az, hogy olyan férfinek szüljön gyereket, aki már letett valamit az asztalra.
19/26 A kérdező kommentje:
Nem én emeltem ki a pénzt, hanem néhány válaszoló. Csak arra reagáltam. Az egzisztencia nem pénzt jelent. Itt pedig nem társat keresek.Úgyhogy köszönöm az utolsó választ, csak kár hogy köze sincs a kérdéshez.
2017. jan. 11. 23:20
20/26 A kérdező kommentje:
Bocsi az utolsó előtti válaszolónak szólt.
2017. jan. 11. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!