Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavarna, ha a párotok az előző barátnőjét szebbnek tartaná?

Figyelt kérdés
Titeket szeret, de a másik lányt szebbnek találja.
2017. jan. 9. 22:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha az orrom alá dörgölné,kapna a pofájára.
2017. jan. 10. 01:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Persze,hogy zavarna.Szerencsere ferjem exere nem kell feltekenynek lennem. Nem volt egy nagy szam es meg raadasul a termeszete is irritalo volt.Utobbi miatt lett vege es mikor megmutatta kivel jart elottem kicsit elcsodalkoztam ugyan,hisz szebbre szamitottam,de vhol orultem is neki mert igy engem jobbnak tart.
2017. jan. 10. 03:06
 13/17 anonim válasza:
100%
Nekem az esett nagyon sz*rul mikor a párommal azon témáztunk ki kibe volt szerelmes/kivel volt együtt mielőtt összejöttünk. És én elmondtam neki hogy előtte összesen két kapcsolatom volt meg volt egy fiú akibe szerelmes voltam de aztán nem lett semmi. Megkérdezte a fiú nevét majd rákeresett és ennyit mondott felnézve a telefonja mögül: a barátnit elnézve neked esélyed sem lett volna. Ettől a kijelentésétől legszívesebben a saját körmömmel ástam volna alagutat a Föld magjáig hogy aztán hamuvá égjek...nem mondom hogy én vagyok a világ legszebb lánya de azért csúnya sem és ez eléggé durva volt...
2017. jan. 10. 05:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Igazából én tudom, hogy vannak tőlem szebb és jobb lányok (mint mindenkinél), és úgy gondolom, hogy a barátom szebbnek találja a volt barátnőjét mint engem hiszen ő kinézetre teljes mértékben az ideálja volt én pedig nem. És azt is tudom, hogy vannak olyan lányok akik tetszenek neki viszont borzalmasan rosszul esne ha ezeket el is mondaná nekem.

Nem mondanám, hogy egyből szakítanék de ha többszörösen előfordulna akkor igen mert nem érteném, hogy miért van velem.

2017. jan. 10. 07:38
 15/17 anonim ***** válasza:
17%
A nőkkel nem szabad őszintének lenni, főleg ilyen témában nem.
2017. jan. 10. 07:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Tisztában vagyok azzal, hogy a párom exei nálam szebbek voltak. Ezt így - összehasonlításképpen - soha nem mondta, de azt igen, hogy "nagyon szép lány volt". Objektíven ezzel az információval nem tudok (és nem is akarom) mit kezdeni, már csak azért sem, mert huszonéves kori kapcsolat(ok)ról van szó, és nyilván nem lehet összehasonlítani egy hamvas huszonévest egy érettebb nővel, amilyen én vagyok, na meg azzal is tisztában vagyok, hogy a párom ízlése, értékrendje is változott sok mindenben. (Alap dolgokban nem, és eszerint megfelelek az "ideáljának", ezt többször is hangoztatta.)

Azzal is tisztában van, hogy nekem is volt már Adonisz típusú pasim. Sosem mértem össze vele a párom, nem is lehetséges.

Mire mi összejöttünk, már mindketten tisztában voltunk azzal, hogy a külső messze nem minden egy párkapcsolatban, sokkal fontosabb a külső-belső összhangja, az, hogy a másik vonzó legyen számomra, és hogy a belső meg tudja szépíteni a külsőt.

Bizonyára rosszul esne mindkettőnknek, ha elkezdenénk egymást másokhoz hasonlítgatni, ezért nem is tesszük - csak akkor, ha az összehasonlításból pozitívan jövünk ki. Tehát csak azokat a dolgokat nevesítjük, amiben JOBBak vagyunk, mint az exek.

2017. jan. 10. 09:13
 17/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Hogy a fenébe ne zavarna? Egyáltalán minek foglalkozik az exével még csak olyan szinten is, hogy hozzá hasonlítgasson? Nah, nem. Én visszaküldeném akkor hozzá :D
2017. jan. 10. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!