Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró az, ha a nő sosem sminkel, vesz fel tűsarkút, és nem vágja magát puccba. Sőt! Étterembe és hasonló helyekre, nem is szivesen megy?
Egy nõ attól is nõ, hogy szépen feldíszíti, kicsinosítja magát.
Kell az a smink, szoknya, harisnya, magassarkú, ékszerek.
Enélkül olyan "pistike" egy csaj sztem, egyáltalán nem dögös.
#14:
Nõ vagyok, és igen a válaszom.
Sztem egyáltalán nem zavaró!
Szóval, 120 kg vagy, nem tudsz magassarkúban menni, vettél pár smink cuccot, de béna vagy, így a fiók mélyén lapulnak, és nem szívesen mutatkozol jól felöltözött, emberek által kedvelt gőzkiengedő helyeken... Nézd, kellenek az ilyen szürke női egyedek. Hogy mire, azt nem tudom. :(
:D:D:D:D
Nem vagyok annyi!de te tudod nem??:D mikor "vékony voltam" sem szerettem a magassarkút. Max.a magastalpút.A smink pedig olyan,hogy a szomszédban van két kozmetikus is,de nem tartok igényt rájuk.Tisztelem magam annyira,hogy kismillió kozmetikum nélkül,natúr is nőnek érezzem magam.:D Igénytelen azért nem vagyok.A hajamra,körmömre,stb... Figyelek.! :)
Kisruha,valami felső + szoknya az okés.De amik ma divatok,műanyag passzos,ronda,kényelmetlen ruhák,fel nem venném őket!
Köszi a privátot is!:D
Tudjátok mit!??? Bevallom, én vagyok Bibircsóka! Hahahahahahahaha... (gonosz kacaj!) Hű szerelmem,Hókuszpók!!!Megcsalt.Ezért keseredtem meg..... :(
Hopp-hopp-hopp! Befigyel itt a kisrha meg a szoknya! Nem is vagy Te annyira elvetemült. :))
Meleg szíved van, humorod. Emellett a tűz mellett bármelyik férfi megmelegedne!
Az a gond, h te a végletekben akarod picit látni a dolgot. Túlzott smink, tűsarkúban bukdácsoló miniszoknyás-csöcskidobós nőképződvények. Nem, az igazi nő a finom részletekben bújik. Húú, hosszú.
Maradj mindig ilyen! Bocsi az előzőért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!