Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire zavaró az, ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró az, ha a nő sosem sminkel, vesz fel tűsarkút, és nem vágja magát puccba. Sőt! Étterembe és hasonló helyekre, nem is szivesen megy?

Figyelt kérdés

2017. jan. 9. 21:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem is akarok.:)
2017. jan. 9. 22:04
 12/22 anonim ***** válasza:
8%
Azért nyáron egy csinos miniszoknya valami hiperszexi mezítlábas szandállal (lapostalpú/magassarkú) igazán csábító tud lenni...:)
2017. jan. 9. 22:17
 13/22 anonim ***** válasza:
33%

Egy nõ attól is nõ, hogy szépen feldíszíti, kicsinosítja magát.

Kell az a smink, szoknya, harisnya, magassarkú, ékszerek.

Enélkül olyan "pistike" egy csaj sztem, egyáltalán nem dögös.

2017. jan. 9. 22:20
 14/22 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó:ugye te is hasonlóan adsz magadra,hogy egy nőtől ezt elvárod?
2017. jan. 9. 22:35
 15/22 anonim ***** válasza:
65%

#14:

Nõ vagyok, és igen a válaszom.

2017. jan. 9. 22:47
 16/22 anonim ***** válasza:
51%

Sztem egyáltalán nem zavaró!

Szóval, 120 kg vagy, nem tudsz magassarkúban menni, vettél pár smink cuccot, de béna vagy, így a fiók mélyén lapulnak, és nem szívesen mutatkozol jól felöltözött, emberek által kedvelt gőzkiengedő helyeken... Nézd, kellenek az ilyen szürke női egyedek. Hogy mire, azt nem tudom. :(

2017. jan. 9. 23:39
 17/22 A kérdező kommentje:

:D:D:D:D

Nem vagyok annyi!de te tudod nem??:D mikor "vékony voltam" sem szerettem a magassarkút. Max.a magastalpút.A smink pedig olyan,hogy a szomszédban van két kozmetikus is,de nem tartok igényt rájuk.Tisztelem magam annyira,hogy kismillió kozmetikum nélkül,natúr is nőnek érezzem magam.:D Igénytelen azért nem vagyok.A hajamra,körmömre,stb... Figyelek.! :)

Kisruha,valami felső + szoknya az okés.De amik ma divatok,műanyag passzos,ronda,kényelmetlen ruhák,fel nem venném őket!

2017. jan. 9. 23:44
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszi a privátot is!:D

Tudjátok mit!??? Bevallom, én vagyok Bibircsóka! Hahahahahahahaha... (gonosz kacaj!) Hű szerelmem,Hókuszpók!!!Megcsalt.Ezért keseredtem meg..... :(

2017. jan. 9. 23:47
 19/22 anonim ***** válasza:
76%

Hopp-hopp-hopp! Befigyel itt a kisrha meg a szoknya! Nem is vagy Te annyira elvetemült. :))

Meleg szíved van, humorod. Emellett a tűz mellett bármelyik férfi megmelegedne!

Az a gond, h te a végletekben akarod picit látni a dolgot. Túlzott smink, tűsarkúban bukdácsoló miniszoknyás-csöcskidobós nőképződvények. Nem, az igazi nő a finom részletekben bújik. Húú, hosszú.

Maradj mindig ilyen! Bocsi az előzőért! :)

2017. jan. 10. 00:26
 20/22 mikeXxX ***** válasza:
Engem zavarna de ez kit érdekel ? Nem szeretem a mű nőket sem de érezzem azt is néha hogy egy csinos szexis barátnőm van ! Mindenki úgy öltözik vagy tesz azt az életével amit akar ha te nem szereted akkor nem is teszed ennyi ! 37f
2017. jan. 10. 04:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!