Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves csajok! Bejönnek a kopasz férfiak?
A kopaszság is egy hajstílus... Minden embernek másjön be.
Valakiknek a pávák , valakinek a hosszúhajú valakinek egy átlagos, valakinek a göndör, és valakinek a kopasz férfi jön be. Ja és a hajszínek még cifrázzák eztet, mondjuk nekem egy göndör vörös jobban tetszik mint egy göndör szőke csaj és ezzel a csajok is hasonlóképpen vannak...
Bocsi, 19 vagyok :p
Nekem nem jön be, mert szeretem túrni a fiúm haját :3 viszont kiderült, hogy a barátom korán kopaszodó típus, a családjában mindenki ilyen, ezért már egy ideje rövid haja van. Mivel imádom a barátomat, ezért már hozzá szoktam a rövidebb hajához, volt már teljesen kopasz is, de mondogatom neki, hogy amíg lehet, legyen neki hosszabb :p
Nem!
De volt egy haverom, aki kopasz volt és mindig dicsérte a hajamat (csípőmig ér) és megkérdezte, hogy milyen sampont használok, mert neki sosem ilyen dús a "haja". :D
Szerinted?? MInden lánynak ő jön be csak szólok és nem a teste miatt, hanem az arca a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!