Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szoktatok a barátotoktól ruhát, cipőt vagy sminket kapni ajándékba? Mit gondoltok ha ilyet vesz el szokta találni az ízléseteket? Fiúk is írhatnak akik szoktak ilyesmit venni.
diplomaosztómra egy tenyésztett gyöngysort kaptam
a meglepődéstől alig tudtam szóhoz jutni, nagyon tetszett, lassan már 4 éve a kedvenc ékszerem
az általad felsoroltakat még nem kaptam, de ami késik az nem múlik.
a párom ismeri a stílusomat, tudja, hogy mivel sminkelek, tehát ha ilyet venne, biztos nem lőne mellé :)
Ha vesz valamit, akkor nagyon alaposan körbekérdezget előtte, hogy biztosan tetsszen, amit választ. Most karácsonyra pl egy táskát kértem, és hónapokig folyamatosan táskaboltok kirakatában nézelődtünk és kérdezgette, hogy a látottak közül melyik tetszik, minek örülnék a legjobban.
Egyébként inkább együtt vásárolunk, ha úgymond ajándék is, de ott vagyok és válogatok, pl cipő esetében ez nem kikerülhető (azt már kaptam tőle így), hogy felpróbáljam, méret-kényelem mennyire stimmel, és ő is boldog lehet, hogy amit vesz az nekem is maximálisan tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!