Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki hogy felvette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki hogy felvettem a barátnőm leggingsét a farmer alá hogy ne fázzak sz . Rrá? Lehet hogy ezután kevésbé tart férfiasnak?

Figyelt kérdés

Mivel tegnap este majdnem egy órát kellett gyalogolnom haza a barátnőm mondta hogy vegyem fel egy harisnyáját vagy leggingsjét hogy ne fázzak agyon.

Persze hogy egy elég lányos darabot adott de most mit zavar? Farmer alatt sneki nem látja..

Mikor hazaértem vetkőzök a húgom meglátott. Kiröhögött persze tőle nem is vártam mást de am azt mondta h a barátnőm biztos dobni fog mert az ő szemében nem lenne "férfi" egy pasi ha ilyen csajos cicanadrágot vesz fel..

2017. jan. 8. 15:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A tesód nyilván kiröhög, amikor teheti, a tesók ezt szokták egymással csinálni :)

Szerintem semmi férfias nincs abban, ha büszkeségből megfázol, vagy tüdőgyulladást kapsz. Nekem is volt már, hogy a barátom nálam maradt aludni váratlanul és hát elég lányos cuccokat tudtam csak neki adni aludni. Na és :)

2017. jan. 8. 16:17
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél jégeralsót, polár alsóneműt, gyapjú alsót, megéri mint, hogy felfázz. Nincs ebben semmi ciki, ha hideg van a farmerban megfagy az ember. Én vesemelegítő gyapjú övet is hordtam, nem látszik ruha alatt.
2017. jan. 8. 16:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi is szoktuk hordani egymas cuccait a pasimmal!

Nem vagy ciki! A naci alatt csak Te latod meg a bnod. Ha csak cicanaciban mennel vhova,radszolnek,h akkor meg en a Te cuccodban megyek :D

Nem kell ezeket veresen komolyan venni! A hugok ilyenek altalaban. Irigy biztos!

N

2017. jan. 8. 16:45
 14/19 Bence_ ***** válasza:
100%

Ésszerű döntés volt.

Hugod meg talált valamit amivel piszkálhat.

Egy pillanatra annyin gondolkodtam, hogy ment rád? De ez volt az össz furcsaság

2017. jan. 8. 21:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz. Pl a futók is cicanaciban rohangásznak, nem a ruha tesz férfiassá vagy férfiatlanná. A húgod meh a húgod, az a dllga hogy szapuljon. Én szoktam olyan dolgokkal is basztatni a bátyám, amut nem is gondolok úgy, csak szórakoztató :D
2017. jan. 9. 00:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szilveszterkor én is rátukmáltam egy pamutharisnyát a barátomra. Farmer alatt nem tökmindegy? Oké, elég hülyén nézne ki, ha napi szinten harisnyában parádézna nadrág nélkül, de gatya alatt nem látszik, és nem fagy rommá. Szeretem, és ez érdekel. Nem, nem látom azóta férfiatlannak.
2017. jan. 9. 14:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pl a barátomnak vannak vékonyabb lábai, és alig pár centivel magasabb nálam, így simán rámegy. Plusz a pamut cuccok nyúlnak is. Simán rámegy egy átlag pasira, ha nem kétszer olyan magas és/vagy széles, mint a barátnője :D

2017. jan. 9. 14:27
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Jó meleg vagy, cicafiú :)
2017. jan. 9. 22:13
 19/19 anonim válasza:
0%
ja kis homi gyerek, en ha puceran mentem volna haza akkor se lett volna semmi bajom, egy allat vagyok.
2017. jan. 11. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!