Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki hogy felvettem a barátnőm leggingsét a farmer alá hogy ne fázzak sz . Rrá? Lehet hogy ezután kevésbé tart férfiasnak?
Mivel tegnap este majdnem egy órát kellett gyalogolnom haza a barátnőm mondta hogy vegyem fel egy harisnyáját vagy leggingsjét hogy ne fázzak agyon.
Persze hogy egy elég lányos darabot adott de most mit zavar? Farmer alatt sneki nem látja..
Mikor hazaértem vetkőzök a húgom meglátott. Kiröhögött persze tőle nem is vártam mást de am azt mondta h a barátnőm biztos dobni fog mert az ő szemében nem lenne "férfi" egy pasi ha ilyen csajos cicanadrágot vesz fel..
A tesód nyilván kiröhög, amikor teheti, a tesók ezt szokták egymással csinálni :)
Szerintem semmi férfias nincs abban, ha büszkeségből megfázol, vagy tüdőgyulladást kapsz. Nekem is volt már, hogy a barátom nálam maradt aludni váratlanul és hát elég lányos cuccokat tudtam csak neki adni aludni. Na és :)
Mi is szoktuk hordani egymas cuccait a pasimmal!
Nem vagy ciki! A naci alatt csak Te latod meg a bnod. Ha csak cicanaciban mennel vhova,radszolnek,h akkor meg en a Te cuccodban megyek :D
Nem kell ezeket veresen komolyan venni! A hugok ilyenek altalaban. Irigy biztos!
N
Ésszerű döntés volt.
Hugod meg talált valamit amivel piszkálhat.
Egy pillanatra annyin gondolkodtam, hogy ment rád? De ez volt az össz furcsaság
Nálunk pl a barátomnak vannak vékonyabb lábai, és alig pár centivel magasabb nálam, így simán rámegy. Plusz a pamut cuccok nyúlnak is. Simán rámegy egy átlag pasira, ha nem kétszer olyan magas és/vagy széles, mint a barátnője :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!