Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még normális pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még normális pasik?

Figyelt kérdés

nincs kedve vkinek beszélgetni?, unatkozok és új embereket szeretnék megismerni

16/L

2010. máj. 4. 18:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
ha gondolod beszélgethetünk, írj privit :)
2010. máj. 4. 18:45
 2/21 anonim ***** válasza:
A normalitás relatív, egy nemnormálissal emberrel meg egyébként is sokkal nagyobb poén beszélgetni:D
2010. máj. 4. 18:46
 3/21 anonim ***** válasza:
Igen, de csak ha te is készen állsz.
2010. máj. 4. 18:46
 4/21 A kérdező kommentje:
mire kéne készen állni?
2010. máj. 4. 18:48
 5/21 farkangyal ***** válasza:
normálispasi? csak nem engem kres valaki :D :P
2010. máj. 4. 18:50
 6/21 anonim ***** válasza:

aki ilyet kérdez az már tuti hogy annyira félénk hogy poén szintje FULL LOW... és valami alap dolgot odanyőgsz neki éls rögtön vagy elbőgi magát vagy pedig bevágja a durcit.

Vannak igen normálisak. Normálisak úgy kezdik hogy kölcsönösen "lopják" egymástól a poénokat. Vis: egymásra hangolódnak.

20/F

2010. máj. 4. 18:51
 7/21 farkangyal ***** válasza:
a készenállós üzeetet gondolom úgy értette h egyből az ágyban kezdtek... prverz disznó...de azért jó fej lehet XD
2010. máj. 4. 18:51
 8/21 anonim ***** válasza:
énis unatkozok de nemvagyok normálisnak nevezhető :D mármint elég hülyevagyok :D 16/F
2010. máj. 4. 18:52
 9/21 anonim ***** válasza:
Meg hát!
2010. máj. 4. 18:52
 10/21 anonim ***** válasza:
Mit értesz normális pasi alatt? Én ilyen kis szerényke vagyok a lányokkal, kedveskedem néha (van, hogy a legrondábbnak is megjegyzem, hogy csinos), ajtóban mindig előreengedem a lányokat... sorolhatnám még. Szöges ellentéte vagyok a ma általánosnak számító alfahímeknek :) Ha neked ilyen a normális pasi, akkor én az vagyok.
2010. máj. 4. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!