Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek mi az ideális női magasság?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 18:19
21/38 anonim válasza:
Sztem tök8 h milyen magas, ha szeretitek 1mást..
22/38 anonim válasza:
160-180 körül (én 175 vagyok).
21F
23/38 anonim válasza:
csaj vagyok és 165 cm, tetszik?
24/38 anonim válasza:
Tegyél föl képet és megmondom.
26/38 anonim válasza:
1 m-nél ne legyen több :D nem...viccet félre téve...sztem ha picit alacsonyabb a nő mint a férfi...ez a divat..:D
27/38 anonim válasza:
ez tetszik aranyos, jó többet nem lesz kettő m ....
28/38 anonim válasza:
EN 171 cm magas vagyok,lany.
Es utalom.szeretnek legalab 10 cm-rel alacsonyabb lenni:(
30/38 anonim válasza:
az !ideális! 175-180 lenne. de sokszor a kicsit alacsonyabb lányok sokkal aranyosabbak és sokkal jobban tetszenek :) én 188 vagyok. igy a 160 magas csajok már eléggé alacsonyak hozzám, viszont sokszor mégis jobban tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!