Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért lesz valaki egyetemista létére "rosszlány"?
Sokan azért, hogy kifizessék a tandíjat Kurvák lesznek.
Diákmunkával is jelentős összeget lehet keresni miért EZT választják?
Mennyivel keres jobban, hogy a diákmeló nem megfelelő számára?
Kíváncsi vagyok, mert nem értem őket.
A bunkó beszólásokat mellőzzétek!
kedves 4. válaszoló! A te válaszodnak örültem a legjobban!
Megtennéd hogy írsz egy mail, hogy megtudjam az e-mail címed.
Akkor írok neked(ami itt van címem amiből kiderülne a nevem és annak nem örülnék. viszont szeretnék beszélgetni veled) ha van kedven.
A többit is köszönöm, hasznosak voltak. Nagyon is!
Én dolgoztam jó ideig telefonosként kupiban,úgyhogy van a tapasztalatom a szakma területén,ha nem is fizikai.
Magyarán én vettem a telefonokat,beszéltem le a randikat a lányok helyett,mert többségük olyan primitív volt,hogy egy normális mondatot sem tudott megalkotni.Szerkesztettem a madám helyett az apró-és egyéb hirdetéseket.Természetesen sem angolul,se németül nem beszélt egyik lány sem,hiába volt ott a hirdetésében.
Szóval én az ott töltött 2 év alatt egyetlen egyetemistával vagy főiskolással sem találkoztam,pedig cserélődtek ám az alkalmazottak rendesen.
A 18-20év körüli lánykák hirdetésébe gyakran beleíratják a futtatók,hogy "diáklány",még ha semmi köze sincs a dologhoz.A pasiknak állítólag tetszik az illúzió,hogy egy okos,"hétköznapi" fiatal lánnyal vannak,aki akár épp suliból is jöhetett volna.Ez persze csak a legritkább esetben van így.
Én egyetlen prostituálttal találkoztam,aki értelmes volt,de őt kincsként is kezelték a vendégei...
Persze biztosan akad egy két hallgató is,de ez nem gyakori.Nem kell bedőlni a "20 éves,intelligens egyetemi diáklány keresi gáláns kandúrját" kezdetű hirdetéseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!