Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak a nők birtokolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a nők birtokolni?

Figyelt kérdés
Ha fel szeretnék szedni egy csajt, folyton azzal a dumával jön,hogy van bnőd. Ami igaz mondjuk, de: mi ez az uralkodni vágyás????
2010. máj. 4. 15:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
35%
Kinek van barátnője?Nekem ,neked vagy a csajnak? Rendezd az alany-állítmányt,mert ez elég zavaros! Egyébként ha van csajod,ne csodálkozz ha kosarat kapsz!
2010. máj. 4. 15:21
 2/19 anonim ***** válasza:
52%
Tanulj már meg magyarul.
2010. máj. 4. 15:22
 3/19 anonim ***** válasza:
64%

Ha van barátnőd minek szedsz fel csajt?:O

Egyébként téged ezek szerint nyugodtan megcsalhat a barátnőd? Ha neked szabad..akkor neki is. Csak így nincs sok értelme a párkapcsolatnak.

2010. máj. 4. 15:24
 4/19 anonim ***** válasza:
54%
Ez nem uralkodni vágyás,csak nem alázzák meg magukat! Nagyon elvagy tévedve. És inkább hagyuk mint gondolok rólad.
2010. máj. 4. 15:26
 5/19 anonim ***** válasza:
77%

Tudják hogy csak arra kellenének!Ha mázlis vagy kifogsz valami ribit,aki elmegy veled így is!A normális csajok elutasítanak!

Kívánom hogy mocskosul kínozzon meg egyszer a lelked,ha ilyeneket teszel!

2010. máj. 4. 15:37
 6/19 A kérdező kommentje:

Egyél 5 évig csokis kekszet....

Nem lenne jó néha egy vaníliásba is beleharapni?

2010. máj. 4. 15:49
 7/19 anonim ***** válasza:
63%

Dehogynem, csak akkor félreteszed a csokisat.

Egyébként ennyire hülye vagy tényleg? Azt hiszed birtokolni akarnak? Az nem fordult meg a fejedben, hogy talán van aki növesztett gerincet és van önbecsülése? Tőlem is kosarat kapnál, és nem azért mert birtokolni akarlak (kellesz a fenének), de én nem alázom magam azzal, hogy velem csalja meg valaki a barátnőjét. Soha nem kezdek ilyennel. Nem vagyok hajlandó szórakozási lehetőséget adni egy ilyen patkánynak. Ha pedig ne adj isten nem csak kavarásra lennél jó nekem, akkor azért nem, mert nem leszek senkinek sem az a bizonyos második.

Ez ennyire egyszerű. Ribancokat keress a sarkon vagy a diszkóban a vécébe borulva...

21/L

2010. máj. 4. 15:55
 8/19 anonim ***** válasza:
54%

Jó lenne,csak lehet megülné a hasam!:)

A csokisat nyugodtan ehetem,tudom hogy finom,ezért szeretem,és nem bántja a hasam!

2010. máj. 4. 15:55
 9/19 anonim ***** válasza:
57%

Remélem mindkettőt kihányod:D

Amúgy pedig. A csokis kekszet meg lehet unni, de azt akit igazán szeretsz azt nem. Soha ne hasonlíts egy embert egy élettelen dologhoz!! Remélem lesz annyi esze a barátnődnek hogy páros lábbal rúg ki!

2010. máj. 4. 16:04
 10/19 anonim ***** válasza:
Mert a nők nem használati tárgyak és egy normális lány nem megy bele semmibe, ha tudja, h van bnőd. Nem uralkodni vágyás, hanem sikerült normális nőket leszólítanod. K*rváknál még mondjuk lehet esélyed. Sajnálom a bnődet.
2010. máj. 4. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!