Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyi pénzt kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyi pénzt kell keresnie minimum a pasinak, hogy összejöjjetek vele?

Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 11:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%

Nagyságrendileg annyit, mint amennyit én keresek (nettó 150 környéke).

Szerintem hosszútávon nem jó, ha BÁRMELYIK fél sokkal többet keres. Most nem arról van szó, hogy egyik fizu 20k-val több, hanem ha valaki háromszorosát keresi meg a párja bevételének, az nagyon sok konfliktust szülhet, akár közös kassza, akár külön kassza mellett döntenek. Szerintem nem ideális. Nem jönnék össze se olyannal, akinek 0-hoz közelít a fizetése hosszútávon(!!!!), se olyannal, aki milliomos (egyrészt az írt konfliktusok miatt, másrészt meg mert nem kell munkamániás pasi, apám olyan volt, az a családom tönkre is ment emiatt, nem akarom, hogy a jövőbeli férjem is elcsessze az életem, meg az esetleges gyerekeink életét)

Megj.: Tulajdonképpen amíg külön élünk, csak járunk, addig TELJESEN mindegy, mennyit keres, viszont együttélésnél, családalapításnál azért már szempont, hogy ki mennyire tudja eltartani magát, én pedig csak olyannal jövök össze, akivel már tudok komolyabban gondolkozni, hogy egyszer majd összeköltözünk, stb. Előtte lehet bohóckodni felőlem 0 fizetésből is, volt már olyan párom aki nem dolgozott még, nem zavart, de azért majd a lakhatást, kaját, gyereket ne csak nekem kelljen fizetnem, hanem felezni tudjunk.

Az nem érdekel, ha ideiglenesen épp munkanélküli, ez nem gond, de akkor tegyen érte, hogy legyen újra munkája, ne csak a lábát lógassa és sírjon (ami nem csak pénz szempontból rossz, hanem a jelleméről is sokat elárul)

2017. jan. 5. 12:26
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Senki sem várhat el többet a másik féltől, mint saját magától.

"De a mai pasikat ismerve egyáltalán nem úgy állnak neki a társkeresésnek, hogy a cél a családalapítás, épp annyi a cél, hogy bugyin belül jussanak valahogy."

Btw miért akarnának családot alapítani?

2017. jan. 5. 12:29
 13/18 anonim ***** válasza:
48%

12, hát szomorú lenne a világ, ha minden nő annyit várna el a pasijától, amennyit én nő létemre letettem az asztalra.

Családi ház, saját autó, jó kereset. :) Ha én most kiírom ide, hogy ezt várom el egy férfitól, akkor mindenféle pénzéhes repedtsarkú leszek a szemetekben, holott én annyit vártam el, amennyit adok. ;)

A nők pedig nem dugni akarnak összejárni egy bizonyos kör fölött, pont ez az oka annak, hogy sok ilyen "miért akarnék gyereket" pasi meg les ki a fejéből, hogy őt vajon miért nem tekintik a neki tetsző nők férfinek?

Na, vajon miért?

Mert a családalapításhoz férfi kell, egy álló farok meg vibrátornak tekinthető, semmi másnak.

Tudod, a legtöbb mostani pasi se jó másra, csak szexre, aztán mehet haza az utolsó busszal, nehogy anyu kizárja estére a lakásából. ;)

2017. jan. 5. 12:45
 14/18 anonim ***** válasza:

És mindezt gondolom apád-anyád anyagi segítsége vagy adócsalás nélkül...

Jó hely ez a gyakori. Ha igaz lenne ez a sok hazudozás akkor Magyarország vezető gazdaság lenne, minta-állampolgárokkal, gyönyörű és kedves nők, rendes és jóképű fazonok, mindenki tök jól él, tök szép minden...

Aha... Naná :D

2017. jan. 5. 13:22
 15/18 anonim ***** válasza:
6%

Hát szvsz akinek elsősorban a családalapítás miatt kell férfi, az sem jobb, mint aki az anyjával él...

Mindenkinek joga van eldönteni, hogy akar-e gyereket és nem ettől függ, hogy az illető férfi-e vagy nő-e. Egyébként ez a családalapítás nagyon álszent dolog ám, figyelembe véve, hogy a házasságok túlnyomó része válással végződik...

2017. jan. 5. 13:27
 16/18 anonim ***** válasza:

5:

Diplomás (műszaki területen) férfiként soha nem jönnék össze ennyire buta nővel, mimt te.

2017. jan. 5. 13:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem érdekel. Oszinte leszek, fogalmam sincs, mennyit keres a párom - nem is akarom tudni -, de rohadt sokat, viszont nem ezért jottem ossze vele, hanem mert kedves, szeretheto és érzelmi biztonségot nyujto férfi.
2017. jan. 5. 13:50
 18/18 anonim ***** válasza:
63%

14, no és miért baj az ha esetleg szülői segítség is bejátszott? Attól még ezeket viszi a kapcsolatba, tehát a "mindenki azt várja el amit belevisz" alapján elvárhatja ugyanezt.

Amúgy meg hogyan lehet ezeket elérni? Soroljam? Diploma vagy jó végzettség, nyelvvizsga, remek állás, esetleg külföldi munka, ésszerű megtakarítások, hitel. És igen, ha van rokoni segítség, miért ne?

Amúgy mit gondolsz, egy tolmács, orvos, fogász, jogász nem keres annyit egy idő után hogy legyen kocsija, meg esetleg hitellel egy háza?

2017. jan. 5. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!