Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább pocakos vagy inkább szőrős ne legyen a férfi?
Melyiket viselik nehezebbek a nők?
Kisebb nagyobb pocak,akár már logó mellek a férfin vagy vékony,de szőrős ha és mellkas és ki tudja még mi.
Melyik a jobb?
És az jobb #10? Még rosszabb, mert nem arányos.
Zabál, sörözik, nulla sport.
Megkérdezném tőle, ő melyiket preferálna rajtam, a nőn? A szőrt vagy a hájat?
Egyébként egyik sem. Nem viccelek.
Egyik sem.
Mondjuk rossz a kerdes, mert a szor bizonyos mertekben (alkar, lab, hason a csik mmm) alap, es szexi.
De ha az igazan SZOROS kategoriat vetjuk ossze a pocakossal - hat, megtehetem, hogy mindkettot kizarjam szerencsere:P
Számomra egyértelmű, a testszőrt választom. Szinte minden pasim szőrös volt, a férjem tetőtől talpig (nem pocakos amúgy).
Lehet, hogy velem van a probléma, de nekem nagyon is bejön.
Kedves hölgyek!
Mackós és szőrmókként komolyan megadtátok azt a lökést amire szükségem volt. Eddig évekig hallgattam ,hogy szőrtelenítsek mert ez neki nem férfias, nincs sörhasam,csupán vastagabb vagyok az átlagnál, mint azok az erőemberek.
Abban a hiszemben éltem az elmúlt 6évet,hogy biztosan nem kellenék másnak és inkább egy lelkileg bántalmazó kapcsolatban voltam mert nem mertem lépni. Abban a hitben éltem,hogy ebben a formában aoha nem kellenék senkinek.
Nem tehetek róla,sajnos a tesztoszteron teszi a dolgát. A hajam menekül a mellkasamra.
Az eltavolítása irgalmatlan fájdalommal és kb 1-1.5millió forintba kerülne.
A kérdésre kattintva azthittem csupa olyan válasz lesz ahol lehúzzák a szenvedő srácokat.
Köszönöm nektek ezútonis,hogy vagytok!
Csak elég időt kell eltölteni valakivel, és rájössz hogy
nem a külsőségek számítanak. persze ha esélyt se madsz,akkor
úgy nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!