Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Inkább pocakos vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább pocakos vagy inkább szőrős ne legyen a férfi?

Figyelt kérdés

Melyiket viselik nehezebbek a nők?

Kisebb nagyobb pocak,akár már logó mellek a férfin vagy vékony,de szőrős ha és mellkas és ki tudja még mi.

Melyik a jobb?

2017. jan. 4. 16:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%

És az jobb #10? Még rosszabb, mert nem arányos.

Zabál, sörözik, nulla sport.

2017. jan. 4. 18:32
 12/23 anonim ***** válasza:

Megkérdezném tőle, ő melyiket preferálna rajtam, a nőn? A szőrt vagy a hájat?

Egyébként egyik sem. Nem viccelek.

2017. jan. 9. 16:27
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem.

Mondjuk rossz a kerdes, mert a szor bizonyos mertekben (alkar, lab, hason a csik mmm) alap, es szexi.

De ha az igazan SZOROS kategoriat vetjuk ossze a pocakossal - hat, megtehetem, hogy mindkettot kizarjam szerencsere:P

2022. jan. 30. 14:41
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Számomra egyértelmű, a testszőrt választom. Szinte minden pasim szőrös volt, a férjem tetőtől talpig (nem pocakos amúgy).

Lehet, hogy velem van a probléma, de nekem nagyon is bejön.

2022. jan. 30. 19:11
 15/23 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, pontosítanám, az izmos szőrös az esetem 🤩
2022. jan. 30. 19:12
 16/23 anonim ***** válasza:
Se, se.
2022. jan. 30. 19:44
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves hölgyek!

Mackós és szőrmókként komolyan megadtátok azt a lökést amire szükségem volt. Eddig évekig hallgattam ,hogy szőrtelenítsek mert ez neki nem férfias, nincs sörhasam,csupán vastagabb vagyok az átlagnál, mint azok az erőemberek.

Abban a hiszemben éltem az elmúlt 6évet,hogy biztosan nem kellenék másnak és inkább egy lelkileg bántalmazó kapcsolatban voltam mert nem mertem lépni. Abban a hitben éltem,hogy ebben a formában aoha nem kellenék senkinek.

Nem tehetek róla,sajnos a tesztoszteron teszi a dolgát. A hajam menekül a mellkasamra.

Az eltavolítása irgalmatlan fájdalommal és kb 1-1.5millió forintba kerülne.

A kérdésre kattintva azthittem csupa olyan válasz lesz ahol lehúzzák a szenvedő srácokat.

Köszönöm nektek ezútonis,hogy vagytok!

2022. jan. 31. 08:23
 18/23 anonim ***** válasza:
Egyik sem zavar,ha nem extrém. Sokkal fontosabb,hogy legyen közös érdeklődési kör, humor,stb...
2022. febr. 6. 14:33
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem egyikkel sincs bajom (exem túlsúlyos volt, férfimelle is volt, szőrös is volt, nem ezek miatt lett vége).
2022. febr. 7. 14:49
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak elég időt kell eltölteni valakivel, és rájössz hogy

nem a külsőségek számítanak. persze ha esélyt se madsz,akkor

úgy nehéz.

2022. jún. 20. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!