Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtassak?

Figyelt kérdés
5 éve vagyok együtt a párommal, mind a ketten egyetemre járunk. Én várnám a "foglaló gyűrűt", de ő azt mondta: "Nem nekünk való". Nem tudom kellene-e aggódjak emiatt, mert álltalában minden rendben van közöttünk. Egyetlen probléma, hogy félek elengedni őt más társaságba, mindig rövid pórázon akarom tartani, amit tudok, hogy nem jó. És azt is, hogy kissé felkéne pezsdítsem, de nem tudom hogyan.
2017. jan. 3. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem való nektek az eljegyzés szerinte?
2017. jan. 3. 20:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Na ez egy jó kérdés...
2017. jan. 3. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolom pont azért nem jegyez el, mert nem egy börtönőr az álma.

Gyűrűvel az ujján is pont úgy félre tud lépni, ha akar, sőt házasság után is.

Az a baj, hogy te azt akarod, hogy ne tudjon elmenni. Ahelyett, hogy megtennél mindent, hogy veled akarjon lenni.

2017. jan. 3. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!