Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak mit gondolnak a szeretőjükről?
Hiteget. Ezeknek nincsen gerince kiállni "zasszony" elé, gyávák, ha meg kitudódik, akkor a szeretőre kennek mindent és nyavikolva húznak vissza a feleséghez.
Egy normális férfi/nő nem hitegeti a szeretőjét, tiszta lapokkal kell játszani.
Szerintem ezerféle férfi és nő és ezerféle helyzet, kapcsolat létezik. Szóval erre lehetetlen válaszolni.
Azt hogy rólad mit gondol a pasid, neked kell tudni.
Az biztos, hogy egy férfi, akinek több kapcsolata is van egyszerre, nem szereti egyik nőt sem, csak saját magát. A nőkhöz meg csak bizonyos érdekek fűzik. Pl. feleség, jó, hogy van, mert mos rá, főz rá, el lehet játszani a nyilvánosság előtt, hogy ők egy szép, rendezett család, ami ugye sok munkahelyen, pozícióban számít. Szerető, megadja azt az izgalmat, ami hiányzik az unalmas házasságból. És persze a szeretőt könnyebb váltogatni, mint a feleséget.
Számomra a szerető mindig csak egy pótlék volt. Azért kellett, hogy megkapjam azt, amit a feleségemtől már nem kaptam meg. Illetve amiről azt hittem, hogy már elveszett.
Értem ezalatt azt, hogy újra szabadnak érezzem magam, fiatalnak, stb.
Én is mondtam olyat, hogy elhagyom a feleségemet, stb. azonban ez mindig hazugság volt. Szimplán ámítás.
A férfiak nagyon kevés %-a az aki tényleg el is hagyná a feleségét. 1 millióból egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!