Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a férfiak mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak mit gondolnak a szeretőjükről?

Figyelt kérdés
2017. jan. 3. 13:46
 1/8 anonim válasza:
56%
Én mindig is amikor volt ilyen csak egy k**át láttam benne őszintén szólva...nem is szoktak sokáig működni ezek a dolgok.
2017. jan. 3. 13:49
 2/8 A kérdező kommentje:
De mikor nem csak szex van hanem rendesen olyan mintha együtt lennének és azt mondja ott akarja hagyni az asszonyt. Ilyenkor vajon mit látnak a lányba?
2017. jan. 3. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Hiteget. Ezeknek nincsen gerince kiállni "zasszony" elé, gyávák, ha meg kitudódik, akkor a szeretőre kennek mindent és nyavikolva húznak vissza a feleséghez.

Egy normális férfi/nő nem hitegeti a szeretőjét, tiszta lapokkal kell játszani.

2017. jan. 3. 14:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezerféle férfi és nő és ezerféle helyzet, kapcsolat létezik. Szóval erre lehetetlen válaszolni.

Azt hogy rólad mit gondol a pasid, neked kell tudni.

Az biztos, hogy egy férfi, akinek több kapcsolata is van egyszerre, nem szereti egyik nőt sem, csak saját magát. A nőkhöz meg csak bizonyos érdekek fűzik. Pl. feleség, jó, hogy van, mert mos rá, főz rá, el lehet játszani a nyilvánosság előtt, hogy ők egy szép, rendezett család, ami ugye sok munkahelyen, pozícióban számít. Szerető, megadja azt az izgalmat, ami hiányzik az unalmas házasságból. És persze a szeretőt könnyebb váltogatni, mint a feleséget.

2017. jan. 3. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a szerető mindig csak egy pótlék volt. Azért kellett, hogy megkapjam azt, amit a feleségemtől már nem kaptam meg. Illetve amiről azt hittem, hogy már elveszett.

Értem ezalatt azt, hogy újra szabadnak érezzem magam, fiatalnak, stb.

Én is mondtam olyat, hogy elhagyom a feleségemet, stb. azonban ez mindig hazugság volt. Szimplán ámítás.

A férfiak nagyon kevés %-a az aki tényleg el is hagyná a feleségét. 1 millióból egy.

2017. jan. 3. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Azt gondolhatja, hogy egy önbizalom nélküli csúszómászó, akit rá lehet venni a titokban dugásra, mert nem fogja kikérni magának a lábtörlő szerepet. Ha nagyon ostoba akkor még büszke is magára, hogy ő mi mindent tud nyújtani, amit a feleség nem. Az nem jut el a buborékos agyáig, hogy ha jelentene a férfinek bármit, akkor nem az asszonnyhoz menne HAZA, miután ürített egyet a nőcskébe.
2017. jan. 3. 14:45
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Jaj ,de ostoba vagy kérdező,sosem fogja miattad otthagyni az asszonyt!! Téged csak használ,fogdd fel,és ne reménykedj!! Ja meg persze hülyít és hiteget,hogy jaj igen persze elhagyom,de közben meg semmit sem tesz!! Tudod ,ha rég el akarta hagyni volna már megtette volna rég!! Ostoba vagy kérdező és naív!!!
2017. jan. 3. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Naa, most minek kell a kérdezőt szidni. Egy ilyen "kapcsolatban" mindenki hülye. A szerető is, hogy hagyja, hogy kihasználják. A feleség is, hogy eltűri, hogy a férje ezt tegye, aztán eljátsszák, hogy minden rendben. De persze a férj a leggázabb, mert ő él vissza két ember érzéseivel is.
2017. jan. 4. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!