Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez csak nekem nem világos?
Nem értem az olyan embereket, akiknek lenne lehetőségük szakítani a párjukkal, nem köti össze őket gyerek, közös vagyon vagy hitel mégis inkább velük maradnak egy rossz kapcsolatban vagy megcsalják a másikat és csak sikrankoznak.
Nem egyszer olvastam már itt is, hogy inkább megcsalják egymást minthogy szakítanának huszonéves létükre! Aki egyszer már megcsalt valakit az nem szereti szerintem a másikat mert akkor nem tenne ilyet nem? Vagy ez csak nekem magas?
A megcsalás inkább a tisztelet hiányáról szól, szeretni lehet több embert is, ez nem egy egyszemélyes fakk a szívben, amibe maximum egy ember fér. Sajnos.
Mindenki vágyik a biztonságos háttérre, van, hogy a párkapcsolatában megkapja ezt, nem adná fel, de sok dolog mégis hiányzik és nem akar egyedül maradni, vagy elveszíteni a párkapcsolata adta pozitív dolgokat. Ettől függetlenül egyetértek azzal, hogy huszonévesen, valódi nyomás nélkül még vállalni kellene a kockázatot és nem benne ragadni vmi elfuserált kapcsolatban. Aki akkor nem tudja ezt meglépni, azzal mi lesz később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!