Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez csak nekem nem világos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez csak nekem nem világos?

Figyelt kérdés

Nem értem az olyan embereket, akiknek lenne lehetőségük szakítani a párjukkal, nem köti össze őket gyerek, közös vagyon vagy hitel mégis inkább velük maradnak egy rossz kapcsolatban vagy megcsalják a másikat és csak sikrankoznak.

Nem egyszer olvastam már itt is, hogy inkább megcsalják egymást minthogy szakítanának huszonéves létükre! Aki egyszer már megcsalt valakit az nem szereti szerintem a másikat mert akkor nem tenne ilyet nem? Vagy ez csak nekem magas?

2017. jan. 3. 08:30
 1/4 anonim ***** válasza:

A megcsalás inkább a tisztelet hiányáról szól, szeretni lehet több embert is, ez nem egy egyszemélyes fakk a szívben, amibe maximum egy ember fér. Sajnos.

Mindenki vágyik a biztonságos háttérre, van, hogy a párkapcsolatában megkapja ezt, nem adná fel, de sok dolog mégis hiányzik és nem akar egyedül maradni, vagy elveszíteni a párkapcsolata adta pozitív dolgokat. Ettől függetlenül egyetértek azzal, hogy huszonévesen, valódi nyomás nélkül még vállalni kellene a kockázatot és nem benne ragadni vmi elfuserált kapcsolatban. Aki akkor nem tudja ezt meglépni, azzal mi lesz később?

2017. jan. 3. 08:40
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ezeknek mindegy. Hiába jönne össze mással fél év után ott is az lenne a dilemma, hogy hogy csalja meg.
2017. jan. 3. 08:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatfüggőségnek hívják. Az illető fél egyedül lenni
2017. jan. 3. 08:52
 4/4 anonim ***** válasza:
48%
Kapcsolatfüggőség, vagy egyéb érdek (pl. pénz) áll a háttérben. Nekem is van olyan nő rokonom, aki folyamatosan panaszkodik az élettársára, hogy az féltékenykedik rá, meg levakarhatatlan, de mégis együtt vannak, mert anyagilag ez neki jóóóóóó, és inkább tűr.
2017. jan. 3. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!