Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szilvesztert a barátnőmmel töltöttem, majd együtt is aludtunk, de nem volt semmi szex. Mire véljem ezt? 18/f
Figyelt kérdés
2017. jan. 1. 19:41
11/19 anonim válasza:
En is a barátommal töltöttem, és egyutt is aludtunk és nem volt szex, de nekem pont megvan szóval.. De alapból kissé be voltunk csiccsentve meg hulla fáradt voltam. Szerintem nem kell ebből ekkora problémát csinálni, szexelni bármikor szexelhettek még.
12/19 anonim válasza:
De terveztetek szexet ? Vagy közeledtél félé ??
13/19 anonim válasza:
Dehogy szexel minden pár. Nem kötelező alád feküdnie, ha nincs hozzá kedve, teljesen mindegy mi okból. Ugyanolyan nap mint a többi.
Mi sem szexeltünk, fájt a hasam.
14/19 anonim válasza:
Idén mi sem, mert rettenetes passzban vagyok egy betegség miatt körülbelül két hete. Nem volt oda tőle, de megértette, hogy most nagyon nem vagyok olyan hangulatban...
15/19 anonim válasza:
Mi is együtt aludtunk nálunk volt szex de hogy is mondjam , én akartam de szerintem ő nem , nem erőltettem de láttam rajta hogy úgy áll hozz: na jól van gyors lezavarom aztán kész , nem volt jó , akkor inkább ne is lett volna ...
16/19 A kérdező kommentje:
egy kicsit "szexmegvonás" szaga van. már két hete nincs semmi (heti 1-2 mindig van)
ha kiderül hogy így van, akkor mégis mit tehetek?
2017. jan. 1. 20:27
17/19 anonim válasza:
Mondjuk kérdezd meg tőle, hogy miért nem szeretne szexelni.
18/19 anonim válasza:
Bocs, de minek vagytok kapcsolatban, ha annyit nem tudsz tőle megkérdezni, hogy szívem, miért nincs kedved szeretkezni mostanában, esetleg van valami gond?? Ha már egy ideje nem akarja, akkor annak nyilván van valami oka, amit neked, mint párjának, illene tudni. Kommunikálni is kellene, nem csak dugni...
19/19 anonim válasza:
kötelező szilveszterkor szexelni? ufff....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!