Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki szerelmesnek lenni? 15/f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki szerelmesnek lenni? 15/f

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 21:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
13%

vigyázz velük nagyon!! és nincs kivétel, folyton kur*válkodnak és ribanckodnak. amég van pénzed, amég ingyen telefonálhat addig kellesz, utánna eldob...

legjobb soha nem szerelmesnek lenni, akkor nincs mi fájjon.

16/F

2010. máj. 3. 21:43
 12/30 anonim ***** válasza:
81%

Nem ciki!

Egyik barátom 25 éves, sajnos még ő is úgy érezte, hogy ciki, amíg be nem vallotta, hogy igen szerelmes egy lányba, a baráti társaságban, mindenki csak annyit mondott, hogy ennél nincs is jobb érzés a világon. Azóta ő sem érzi annak. Te se érezd annak.

Az én párom nyilvánosan is kimondja, hogy szerelmes belém, és én is szerelmes vagyok belé. Ezen nem értem mi lenne a ciki?

2010. máj. 3. 21:50
 13/30 A kérdező kommentje:
Szerintetek ennyi idősen már lehet barátnőm?
2010. máj. 3. 22:09
 14/30 anonim válasza:

nem ciki ! minden normalis ember szerelmes és ez mindenkinek jo is:) ami meg jo nem ciki!!!!

szerintem naon jo szerelmesnek lenni szép! :)DQ

2010. máj. 3. 22:15
 15/30 anonim ***** válasza:
79%
Lődd le magad....Miért lenne ciki 18/F
2010. máj. 3. 22:25
 16/30 anonim ***** válasza:
78%

A legszebb érzés,ha viszonozzák:)

Egyáltalán nem ciki!Ne érezd annak!

A haverjaid előtt is beszélhetsz ilyenről,ha gondolod.Valószínűleg nekik is tetszik 1-1lány,szóval nem fognak kiröhögni.Ha meg valaki mégis,hát ne foglalkozz vele,valószínűleg az csak későn érő típus:D

Ilyen korban már nagyon benne vannak a srácok a csajozásba:D

15/L

2010. máj. 4. 11:58
 17/30 anonim ***** válasza:
a legjobb dolog a világon, ha valakit szeretsz, és ha viszont szeretnek :) ezt nem kell szégyellni, hidd el
2010. máj. 5. 18:32
 18/30 anonim válasza:
szerintem is jó érzés szerelmesnek lenni és addig tedd míg csak lehet
2010. máj. 5. 18:45
 19/30 anonim ***** válasza:

Lehet

De keress egy megfelelő lányt :) Akkor a legjobb

2010. máj. 5. 18:49
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
ÉN emlékszem, ált suliban, ha megkérdezték hogy juj te téll szerelmes vagy ebbe és ebbe? Mondtam nekik h igen erre elkezdik de égő. Csak annyit kérdeztem tőlük utána h miért, te buz! vagy?
2010. máj. 5. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!